Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Δεν θα φανούμε κατώτεροι των προγόνων μας απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας

Καμμένος: Δεν θα φανούμε κατώτεροι των προγόνων μας απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τμήμα της άσκησης «Παρμενίων 2017»
«Όσοι επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και του έθνους μας, πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν πρόκειται να φανούμε κατώτεροι της αυτοθυσίας των προγόνων μας, αλλά και του χρέους μας απέναντι στο έθνος» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρακολούθησε τμήμα της τακτικής άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017» που πραγματοποιήθηκε, σήμερα (5/10/2017), στη Ρόδο.
«Είμαστε απόγονοι του Μιλτιάδη, που με την ιδιοφυΐα του απέκρουσε τους εισβολείς.
Είμαστε απόγονοι του Θεμιστοκλή, που χάρη στην προσωπικότητά του αποτέλεσε τον κυριότερο συντελεστή νίκης στη ναυμαχίας της Σαλαμίνας.
Είμαστε απόγονοι των ηρώων, των μαχών του Βαλτετσίου, των Δερβενακίων, του Σκρα, του Κιλκίς-Λαχανά, της Κρήτης και αμέτρητων άλλων, που χάρη στην απαράμιλλη ανδρεία τους, καθόρισαν το μέλλον του έθνους μας» ήταν το μήνυμα του υπουργού.
Επίσης, ο κ. Καμμένος μετέφερε «τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης, τόσο στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και στην τοπική αυτοδιοίκηση, που συνδράμουν στην άσκηση, όσο και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς, στους στρατεύσιμους και στους εθνοφύλακες, που με τον επαγγελματισμό τους φροντίζουν να μας κάνουν υπερήφανους».
Επίσης επεσήμανε «η κυβέρνηση στέκεται αρωγός στην ενίσχυση υφιστάμενων αμυντικών δυνατοτήτων, αλλά και στην ανάπτυξη νέων, ενώ η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δρα με στρατηγική ψυχραιμία και σχεδιασμό, επαυξάνοντας τη στρατιωτική ισχύ της χώρας, προκειμένου να αποτελέσει παράγοντα σταθερότητας, ασφάλειας και αποτροπής στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και η γεωστρατηγική θέση της χώρας βοηθούν στην έξοδο από την οικονομική κρίση».
Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Καμμένος είπε «την ώρα της διεξαγωγής της ασκήσεως προσπάθησαν και πάλι να κάνουν παράνομη είσοδο στον ελληνικό εναέριο χώρο και αναχαιτίστηκαν άμεσα από την Πολεμική μας Αεροπορία» ενώ πρόσθεσε τα λόγια του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ότι το τελευταίο αεροπλάνο που θα προσγειώνεται θα είναι ελληνικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης