Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σε Παρίσι και Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Attica Bank, Π. Ρουμελιώτης - Επαφές με επενδυτές για την ΑΜΚ

tags :
Σε Παρίσι και Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Attica Bank, Π. Ρουμελιώτης - Επαφές με επενδυτές για την ΑΜΚ
Στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ, ο κ. Ρουμελιώτης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας
Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη της τράπεζας, όπου θα έχει συζητήσεις με χρηματοπιστωτικούς φορείς και με τον σύμβουλο της τράπεζας, την Rothchild, με σκοπό τη διερεύνηση συμμετοχής πιθανών ενδιαφερομένων στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank.
Στη συνέχεια, ο κ. Ρουμελιώτης θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συναντήσεις με αμερικανικά θεσμικά χαρτοφυλάκια και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, με στόχο την απευθείας ενημέρωσή τους για τα σχέδια της τράπεζας.
Επίσης, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ, ο κ. Ρουμελιώτης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και με εκπροσώπους διεθνών ιδρυμάτων και οργανισμών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Attica Bank να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με άλλους χρηματοοικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς φορείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης