Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Η ΝΔ επέλεξε να συνεχίσει το παραλήρημά της - Ο λαός θα τους κρίνει

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Η ΝΔ επέλεξε να συνεχίσει το παραλήρημά της - Ο  λαός θα τους κρίνει
"Όλα έχουν ένα όριο", τονίζει η  εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου, απαντώντας στη ΝΔ
«Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να συνεχίσει το παραλήρημά της», τόνισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου, απαντώντας στη ΝΔ, η οποία νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση  αναφέροντας ότι «ο   κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά».
Η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει ότι «την ώρα που ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου, ασχολείται με σοβαρά και θεσμικά θέματα και τα F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν στη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να συνεχίσει το παραλήρημά της.
Αρνούμαστε να απαντήσουμε στη Νέα Δημοκρατία που έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του καταδικασθέντα και υπόδικου Γιάννη Κουρτάκη - συνεργάτη του καταδικασμένου σε κάθειρξη για το Noor 1 Αιμίλιου Κοτσώνη. Τώρα που ήρθε η ώρα για τον Χριστοφοράκο της Siemens να καθίσει στο σκαμνί, θα ήταν καλύτερα η Νέα Δημοκρατία να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πώς κάποιοι δικοί της έπαιρναν μεροκάματο από τον Χριστοφοράκο και πώς τον φυγάδευσαν στο εξωτερικό.
Όλα έχουν ένα όριο».
«Ας συνεχίσουν να ζουν στο παραλήρημά τους.
Ο ελληνικός λαός θα τους κρίνει», καταλήγει η κ. Παπαδοπούλου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS