Κικίλιας (ΝΔ): Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, προϋποθέτει την έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση

Κικίλιας (ΝΔ): Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, προϋποθέτει την έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
"Αποτελεί ύβρις να πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας για αλλαγή σελίδας" ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας
«Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, προϋποθέτει την έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.
Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», τονίζει σε συνέντευξή του στην "Ελευθερία του Τύπου" ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Κατηγορεί μάλιστα τους κκ. Τσίπρα και Καμμένο πως υφάρπαξαν τη ψήφο των Ελλήνων με ψέματα και αναφέρει «επώδυνα μέτρα φτωχοποίησης των πολιτών στο εσωτερικό, απαξίωση της χώρας στο εξωτερικό, διάλυση της μεσαίας τάξης, υπερφορολόγηση και αποεπένδυση μαζί με τη πλήρη αποσάθρωση της εργασίας, δημιουργούν ένα ζοφερό τοπίο.
Χωρίς να υπάρχει σχέδιο, όραμα και προοπτική.
Μετά από όλα αυτά, αποτελεί ύβρις να πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας για αλλαγή σελίδας».
Υποστηρίζει δε, πως «επικρατεί ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η κοινωνική αναλγησία.
Δεν υπάρχει κοινό πρόγραμμα, δεν υπάρχει ιδεολογία.
Υπάρχει μόνο η αμοραλιστική συνομωσία της καρέκλας.
Και μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε έναν πρωθυπουργό αδύναμο, ανήμπορο να αντιδράσει στις εσωτερικές ισορροπίες μιας κυβέρνησης αλληλοεκβιαζόμενων».
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «οι Έλληνες πολίτες περιμένουν, και όποτε και να γίνουν εκλογές, θα τους δώσουν ηχηρή απάντηση.
Δυστυχώς για τη χώρα, θα αφήσουν πίσω φόρους, μνημόνια, κουτσουρεμένες συντάξεις και κυρίως, την τσακισμένη γενιά των 360 ευρώ.
Είναι πατριωτικό καθήκον, που διαπερνά οριζόντια την ελληνική κοινωνία, να επέλθει πολιτική αλλαγή, και η χώρα με σταθερά βήματα να βγει επιτέλους από την κρίση.
Η Νέα Δημοκρατία με προτάσεις, θέσεις, και αρχές θα σηματοδοτήσει την αλλαγή αυτή».
Αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις συνομιλίες του κ. Καμμένου με φυλακισμένο, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία ότι δια της καταψήφισης της πρότασης για εξεταστική, έδειξε ότι φοβάται την αλήθεια και προτάσσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για την άνοδο της γερμανικής ακροδεξιάς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «λίγο πριν η Ευρωπαϊκή Ένωση κλείσει τα 60 της χρόνια, οι προκλήσεις μεγαλώνουν.
Είναι σε κάθε περίπτωση αναγκαίο να βρεθούν τώρα, για να καθορίσουν το μέλλον της, πολιτικές που θα εξασφαλίζουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νεότερους ανθρώπους αποτελεσματικότερα εργαλεία για την άμυνα, την ασφάλεια και τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων και περισσότερη Αλληλεγγύη μεταξύ των Κρατών-Μελών».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS