Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Δεν είπε ποτέ κανείς ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ταυτίζονται στα πάντα

Φλαμπουράρης: Δεν είπε ποτέ κανείς ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ταυτίζονται στα πάντα
"Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύουν ότι είναι κενό γράμμα οι "κορώνες" τους για τη δημοκρατία", ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης
«Δεν είπε ποτέ κανείς ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ταυτίζονται στα πάντα», ανέφερε σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα "Ελευθερία του Τύπου", ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, κάνοντας λόγο στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο ίδιος τόνισε ότι «η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύουν ότι είναι κενό γράμμα οι "κορώνες" τους για τη δημοκρατία, για τους κανόνες του κοινοβουλευτισμού, την αναβάθμιση της λειτουργίας της Βουλής και τη "νέα εποχή της χώρας"», και συμπλήρωσε «μάς λένε, λοιπόν, ευθαρσώς ότι βρίσκονται στη Βουλή όχι για να υπερασπίσουν ό,τι θετικό και να αποκρούσουν ό,τι αρνητικό, αλλά για να "περιφράξουν" τα κόμματά τους.
Η λεγόμενη "στείρα αντιπολίτευση" σε όλο της το μεγαλείο φεύγει από τα όρια της τακτικής και γίνεται εξαγγελία και κανόνας.
Δηλαδή, κομματικός πατριωτισμός σε βάρος της χώρας».
Για την επένδυση του Ελληνικού ο κ. Φλαμπουράρης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την έναρξη υλοποίησης της επένδυσης, με απόλυτο σεβασμό στο νόμο και στις προβλεπόμενες διαδικασίες», ενώ υπενθύμισε τη γνωμοδοτική αρμοδιότητα του ΚΑΣ και την ανάγκη να ληφθούν ταχύτατα οι αναγκαίες αποφάσεις για να μην τεθεί σε διακινδύνευση η υλοποίηση της επένδυσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης