Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ανεπαρκή ηγεσία» στη δήμαρχο της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο καταλογίζει ο Trump

«Ανεπαρκή ηγεσία» στη δήμαρχο της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο καταλογίζει ο Trump
Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε να καταλογίζει ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας
Σκληρή επίθεση  μέσω  του προσφιλούς του Twitter εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump εναντίον  της δημάρχου της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν,  Carmen Yulin Cruz.
Η δήμαρχος είχε επικρίνει νωρίτερα την επέμβαση των ομοσπονδιακών αρχών στις καταστροφές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το νησί κ'ανοντας λόγο για αργοπορία.
Ο Trump υποστήριξε ότι η δήμαρχος επέδειξε «ανεπαρκή ηγεσία».
Σε μια σειρά πρωινών αναρτήσεων του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε να καταλογίζει ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που προκάλεσε ο κυκλώνας Maria.
Ο ίδιος, έγραψε στο Twitter, ότι οι κάτοικοι «θέλουν να γίνουν όλα γι’ αυτούς.
Η δήμαρχος του Σαν Χουάν που πριν από μερικές ήταν επαινετική, τώρα ακολούθησε την συμβουλή των Δημοκρατικών ότι θα πρέπει να είναι μοχθηρή με τον Trump» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.  

www.bankingnnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης