Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Tα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus & Apple Watch Series 3 διαθέσιμα για προ-παραγγελία στον Κωτσόβολο

tags :
Tα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus & Apple Watch Series 3 διαθέσιμα για προ-παραγγελία στον Κωτσόβολο
Από τις 22 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν πρώτοι προχωρώντας σε προ-παραγγελία με έως και σε 48 άτοκες δόσεις σε ένα από τα κανάλια διανομής της Κωτσόβολος
Τα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και Apple Watch Series 3 είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στον Κωτσόβολο.
Συγκεκριμένα, από τις 22 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν πρώτοι προχωρώντας σε προ-παραγγελία με έως και σε 48 άτοκες δόσεις* σε ένα από τα κανάλια διανομής της Κωτσόβολος.
Η νέα γενιά iPhone, με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, χαρακτηρίζεται από το νέο σχεδιασμό με το πιο ανθεκτικό γυαλί και το ασύλληπτα ισχυρό αλουμίνιο.
Παράλληλα, και τα δύο μοντέλα, διαθέτουν ασύρματη φόρτιση, ενώ είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, ενώ υποστηρίζουν την εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και εφαρμογές.
Το iPhone 8 διαθέτει οθόνη Retina HD 4,7 ιντσών με τεχνολογία True Tone, 12 MP κάμερα με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και 4K video έως 60 fps, καθώς και επεξεργαστή A11 Bionic, ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός και ευφυής επεξεργαστής που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone.
Αντίστοιχα, το iPhone 8 Plus διαθέτει οθόνη Retina HD 5,5 ιντσών με τεχνολογία True Tone, διπλή κάμερα 12MP με βελτιωμένη λειτουργία Portrait Mode και νέα λειτουργία Portrait Lighting.
Τέλος, το Apple Watch Series 3 αποτελεί τον τέλειο «σύντροφο» για έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει υγιεινή διατροφή και άσκηση, καθώς διαθέτει GPS και βαρομετρικό υψομετρητή με νέα εφαρμογή «Καρδιακοί παλμοί».
Επίσης, ο νέος διπύρηνος επεξεργαστής προσφέρει ταχύτερη απόδοση των εφαρμογών, ενώ το watchOS 4 είναι πιο διαισθητικό και ευφυές από ποτέ! Η κάσα αλουμινίου προσφέρει ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, ενώ η ανθεκτικότητά του στο νερό, το καθιστά το απόλυτο sports watch για κάθε δραστηριότητα.
Η προ-παραγγελία των iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 ξεκίνησε! Μπείτε τώρα στο www.kotsovolos.gr, καλέστε στο τηλεφωνικού κέντρο (2102899999) ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα του δικτύου Κωτσόβολος για να προ-παραγγείλετε την αγαπημένη σας συσκευή.
Η επίσημη κυκλοφορία των iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 είναι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017.
*Οι άτοκες δόσεις αφορούν αγορές με πιστωτική κάρτα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης