Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η Ελλάδα περνά σε νέα φάση για την οικονομία της – Να προσαρμοστεί η ΝΔ για το δεύτερο μισό της θητείας μας

Παππάς: Η Ελλάδα περνά σε νέα φάση για την οικονομία της – Να προσαρμοστεί η ΝΔ για το δεύτερο μισό της θητείας μας
Σας είχαν υποσχεθεί ότι θα βγαίνουν δημοσκοπήσεις στις οποίες θα προηγείστε με 25 μονάδες διαφορά αλλά αυτό δεν υπάρχει είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι η Ελλάδα περνά σε μια νέα φάση όσον αφορά την οικονομία της διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει η ΝΔ να αναπροσαρμόσει την τακτική της για το δεύτερο μισό της θητείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Απαντώντας στη βουλευτή της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε σχετικά με τη δημοσκόπηση της Common View ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση για να δημιουργήσει εντυπώσεις ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει η Ελλάδα σήμερα, ο κ.Παππάς απέδωσε τη «σπασμωδική» αντίδραση της ΝΔ στο ότι είχε άλλο σχεδιασμό.
«Εσάς κάποιοι σας είχαν υποσχεθεί ότι θα μπει το φθινόπωρο και θα βγαίνουν δημοσκοπήσεις στις οποίες θα προηγείσθε με 25 μονάδες διαφορά!
Έχει τελειώσει αυτή η περίοδος.
Θα πρέπει να κάτσετε να το σκεφτείτε πιο ψύχραιμα, να κάτσετε να δείτε τι θα κάνετε τα επόμενα δύο χρόνια της διακυβέρνησης, διότι περάσαμε σε μια νέα φάση.
Έκλεισε το παράθυρο της ευκαιρίας στο οποίο είχατε να φτιάξετε κλίμα ότι η δική μας κυβέρνηση είναι απολύτως απονομιμοποιημένη και είστε ενώπιον μια σφοδρής αισιόδοξης όμως για την ελληνική οικονομία, πραγματικότηταw και θα πρέπει να προσαρμόσετε και την τακτική σας.
Μην αντιδράτε σπασμωδικά, αποκτήστε την αρετή της υπομονής έστω στο δεύτερο κομμάτι της τετραετίας» τόνισε ο κ.Παππάς
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης