Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βουτιά» 2,7% για τη μετοχή της Apple, λόγω προβλημάτων στο iWatch - Πιέσεις στον Nasdaq

«Βουτιά» 2,7% για τη μετοχή της Apple, λόγω προβλημάτων στο iWatch - Πιέσεις στον Nasdaq
Στα χαμηλότερα επίπεδα από την 1η Αυγούστου 2017 
Οι αρνητικές κριτικές για το iPhone 8, οι απογοητευτικές προπαραγγελίες και τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο Apple Watch πίεσαν σήμερα (20/9/2017) τις μετοχές της Apple στα χαμηλότερα επίπεδα από την 1η Αυγούστου, όταν ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα β’ τριμήνου 2017.
Όπως σημειώνει η Bloomberg, εκτός από τα προβλήματα συνδεσιμότητας που εμφανίζει το νέο ρολόι, μέρος της σημερινής αποδυνάμωσης των μετοχών της Apple θα μπορούσε να σχετίζεται με ορισμένα αρνητικά σχόλια της Rosenblatt λόγω των αδύναμων προδιαγραφών του iPhone 8.
Ο αναλυτής Jun Zhang δήλωσε ότι η έρευνά τους δείχνει ότι οι προπαραγγελίες του iPhone 8 είναι σημαντικά χαμηλότερες από εκείνες των iPhone 7 και iPhone 6.
«Κατανοούμε ότι πολλοί πελάτες μπορεί να περιμένουν το iPhone X, αλλά ανησυχούμε ότι οι πωλήσεις του iPhone 8/8 Plus θα μπορούσαν να φέρουν κάποιους πονοκεφάλους», πρόσθεσε.
Περί τις 18:30, η μετοχή της Apple υποχωρούσε κατά 2,5%, στα 154,9 δολ., ενώ προηγουμένως είχε διολισθήσει έως και κατά 2,7%, στα 153,83 δολ.



Η μετοχή της Apple ασκεί πιέσεις στον Nasdaq, ο οποίος υποχωρούσε κατά 0,3%, στις 6.443 μονάδες.


www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης