Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς υποχωρούν λόγω των αποκαλύψεων σχετικά με την έρευνα της ΤτΕ

Reuters: Οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς υποχωρούν λόγω των αποκαλύψεων σχετικά με την έρευνα της ΤτΕ
Απώλειες άνω του 11% έχουν καταγράψει σήμερα (20/9/2017) οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς
Στις σημαντικές απώλειες που καταγράφουν σήμερα (20/9/2017) οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς αναφέρεται το Reuters.
Ενδεικτικά σημειώνεται ότι οι μετοχές της τράπεζας έχουν καταγράψει απώλειες άνω του 11% κάτι που αποδίδεται στα αποτελέσματα της έρευνας της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με την εμπλοκή υπαλλήλων της Πειραιώς σε κανονιστικές παραβάσεις.
Ο Τάκης Ζαμάνης από την Beta Securities δηλώνει στο πρακτορείο ότι ένας από τους λόγους για την πτώση της τιμής των μετοχών ήταν τα δημοσιεύματα σχετικά με τους εργαζόμενους της τράπεζας.
Το Reuters αναφέρεται και στις αποκαλύψεις της εφημερίδας το Έθνος ότι ο έλεγχος από την Τράπεζα της Ελλάδος διαπίστωσε πολλές παραβιάσεις από πολλά στελέχη της τράπεζας που εργάζονταν εκεί από το 2014 έως πέρυσι.
Από την πλευρά της η Τράπεζα της Πειραιώς απάντησε ότι δεν έχει λάβει την έκθεση της ΤτΕ αλλά και ότι σκοπεύει να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές που διεξήγαγαν τον έλεγχο.
Σύμφωνα με το Reuters μια πηγή που έχει γνώση του θέματος, δήλωσε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είχε στείλει στον εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας, όπου διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι από τους τραπεζίτες της συμμετείχαν σε κανονιστικές παραβιάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης