Τελευταία Νέα
Διεθνή

Edouard Philippe (πρωθυπουργός Γαλλίας): Οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας δεν πρόκειται να αναβληθούν παρά τις αντιδράσεις

Edouard Philippe (πρωθυπουργός Γαλλίας): Οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας δεν πρόκειται να αναβληθούν παρά τις αντιδράσεις
«Θα εφαρμόσουμε αυτά για τα οποία μας εξέλεξε ο γαλλικός λαός», τόνισε ο Edouard Philippe
Οι κινητοποιήσεις των εργατικών συνδικάτων δεν πρόκειται να αποτρέψουν τη γαλλική κυβέρνηση από το να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, όπως υπογράμμισε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Edouard Philippe.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο France2, υπογράμμισε ότι μπορεί να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές, μετά από διαπραγματεύσεις με τους κοινωνικούς φορείς, αλλά οι τελικές προτάσεις θα κατατεθούν, όπως έχει προγραμματιστεί, στα τέλη Σεπτεμβρίου.
«Θα θέσουμε σε εφαρμογή αυτά για τα οποία μας εξέλεξαν οι Γάλλοι πολίτες. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις. Αλλά υπάρχει δημοκρατία όταν το κοινοβούλιο ψηφίζει έναν νόμο και τελικά αυτός δεν εφαρμόζεται;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρωθυπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη (12/9) το γαλλικό συνδικάτο CGT διοργάνωσε κινητοποιήσεις ενάντια στις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, με τις αστυνομικές αρχές να δηλώνουν ότι σε αυτές συμμετείχαν 233.000 άτομα σε όλη τη Γαλλία, εκ των οποίων τα 24.000 στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης