Καμμένος: Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από την κρίση – Θα είναι ξανά ελεύθερη

Καμμένος: Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από την κρίση – Θα είναι ξανά ελεύθερη
Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλοι οι απατεώνες και οι νταβατζήδες που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής είπε ο κ.Καμμένος
Την πεποίθηση του ότι τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από την κρίση και θα είναι ξανά ελεύθερη εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ελασσόνα όπου και εγκαινίασε τα γραφεία των ΑΝΕΛ.
«Τον Αύγουστο η πατρίδα μας δεν θα είναι η χώρα της κρίσης, η χώρα της υποτέλειας, της παραδόσεως της εθνικής κυριαρχίας.
Θα είναι ξανά μια ελεύθερη χώρα, μια δυνατή χώρα με πολίτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πίσω αυτά που χάσανε όλη αυτή την διάρκεια των εφτά ετών της σκληρής κρίσης της πατρίδας μας.
Η  λύση ξεκινάει από την πρωτογενή παραγωγή» είπε ο κ.Καμμένος, υπογραμμίζοντας πως «όλοι αυτοί οι απατεώνες και οι νταβατζήδες που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό ήρθε η ώρα να πληρώσουνε».
«Ένας-ένας οδηγούνται στη δικαιοσύνη.
Ενός-ενός ξηλώνονται τα γαλόνια.
Δεν έχει σημασία αν λέγονται Ψυχάρης, Μπόμπολας ή οτιδήποτε άλλο.
Ένας, ένας από αυτούς οδηγείται πλέον να φέρει πίσω τα κλεμμένα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε την πατρίδα μας μπροστά» είπε ο κ.Καμμένος.
Από την μεριά του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος συνόδευσε τον κ. Καμμένο στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ είναι «το αναγκαίο καλό» για την έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας πως θα διαψευστούν όσοι λένε πως οι ΑΝΕΛ δεν θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS