Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Θα πολεμήσω τους εκβιαστές - Δεν είμαστε κατά των επενδύσεων - Η ΝΔ έχει «Αδωνοποιηθεί»

Καμμένος: Θα πολεμήσω τους εκβιαστές - Δεν είμαστε κατά των επενδύσεων -  Η ΝΔ έχει «Αδωνοποιηθεί»
Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε άριστη τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι ο ανασχηματισμός είναι δουλειά του πρωθυπουργού
Για στοχοποίηση από μερίδα των ΜΜΕ έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.
Αναφερόμενος σε επιθέσεις που δέχεται από συγκεκριμένο εκδότη - χωρίς να τον κατονομάσει - τόνισε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε εκβιασμούς και απειλές και θα πολεμήσει μέχρι τέλους.
Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε άριστη τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι ο ανασχηματισμός είναι δουλειά του πρωθυπουργού.
«Η παρουσία μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πιστεύω ότι προσφέρει στην κυβέρνηση αυτά που είχαμε συμφωνήσει.
 Εάν ο πρωθυπουργός μου ζητήσει κάτι άλλο, είμαι στη διάθεση του», ανέφερε ο υπουργός.
Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι αντί οι ακροδεξιοί που έβαλε ο Σαμαράς να προσαρμοστούν στη ΝΔ, η ΝΔ προσαρμόζεται στα άκρα
Η ΝΔ έχει φύγει από την μετριοπάθεια που αγκάλιαζε το μεσαίο χώρο και που ήταν γραμμή του Κ. Καραμανλή και του Κ .Μητσοτάκη, τόνισε.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ΝΔ έχει «Αδωνοποιηθεί» και περιθωριοποιηθεί.
Ερωτώμενος σχετικά με την Eldorado Gold, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως η μεταλλουργία χωράει στην Ελλάδα, αρκεί να τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι.
«Δεν είμαστε κατά των επενδύσεων», υποστήριξε ο πρόεδρο; των ΑΝΕΛ.

Πρώτη ενημέρωση: 11:34, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

www,bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης