Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Συνελήφθη ένας άνδρας μετά από μαχαιρώματα με δύο τραυματίες σε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο

Guardian: Συνελήφθη ένας άνδρας μετά από μαχαιρώματα με δύο τραυματίες σε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο
Άγνωστη η αιτία του αιματηρού περιστατικού, καθώς και η έκθεση της αστυνομίας είναι ανακριβής, σύμφωνα με τη Scotland Yard
Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από μαχαίρωμα σε εμπορικό κέντρο του Λονδίνου και αναφορές για μαζική φιλονικία, όπως αναφέρει ο Guardian.
H αστυνομία κλήθηκε στο σημείο στις 18:15 (20:15 ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής 1/9, όταν ξέσπασε καυγάς κοντά στον σταθμό του Stratford.
Ένας άνδρας με τραύματα από μαχαίρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ως αργά το βράδυ της Παρασκευής προς τα ξημερώματα του Σαββάτου 2/9 δεν υπήρχαν πληροφορίες για την κατάστασή του.
Ένας δεύτερος άνδρας είχε πληγές στο κεφάλι του, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα υπήρχαν παντού αίματα, ενώ μία φωτογραφία μέσα στο εμπορικό κέντρο δείχνει αστυνομικούς να έχουν πέσει πάνω σε ένα άτομο που κείτεται στο έδαφος.
Η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών και για την κατοχή επιθετικού όπλου.
Μία έρευνα είναι σε εξέλιξη, αλλά εκπρόσωπος της Scotland Yard είπε ότι οι αναφορές της αστυνομίας για το συμβάν δεν είναι ακριβείς.
Υπάλληλος του εμπορικού κέντρου έγραψε στο Twitter "φανταστείτε να είστε κλειδωμένος σε ένα κατάστημα στο Westfield και να βγείτε έξω αντικρίζοντας αίματα και την αστυνομία παντού, θαυμάσια...".
Ένας άλλος παρευρισκόμενος με ανάρτησή του επίσης στο Twitter ανέφερε ότι "πήγα για αλλαγή στο Westfield Stratford και μέσα σε λίγα λεπτά είδα μία μαζική φιλονικία στο εμπορικό κέντρο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης