Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος για την Κεντροαριστερά ο Γ. Μανιάτης – Ήρθε η ώρα να μετεξελιχθεί η παράταξη

Υποψήφιος για την Κεντροαριστερά ο Γ. Μανιάτης – Ήρθε η ώρα να μετεξελιχθεί η παράταξη
Ήμουν παρών στα δύσκολα χρόνια της παράταξης όταν άλλοι κρύβονταν ή εγκατέλειπαν το σκάφος είπε ο κ.Μανιάτης
Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Γ. Μανιάτης, ανεβάζοντας στους τέσσερις τον αριθμό των υποψήφιων αρχηγών.
Στην ομιλία του ο κ.Μανιάτης παρουσίασε τις θέσεις του για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα, αναφέροντας πως το νέο κίνημα θα είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων και των εκλογών.
«Ήμουν παρών στα δύσκολα χρόνια της παράταξης, όταν άλλοι κρύβονταν, ή εγκατέλειπαν το σκάφος.
Ήρθε η ώρα να μετεξελιχθεί η παράταξη» υπογράμμισε ο κ.Μανιάτης, ο οποίος υποστήριξε πως ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί «θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και μετά τις εσωκομματικές εκλογές».
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ.Μανιάτη, οι υποψήφιοι αρχηγοί και επίσημα είναι τέσσερις καθώς ήδη έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους οι Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Ραγκούσης.
Πάντως οι υποψηφιότητες εκτιμάται ότι θα αυξηθούν, καθώς αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ δεν αποκλείεται να πράξουν το ίδιο οι κ.κ.Ν. Ανδρουλάκης, Οδ. Κωνσταντινούπουλος και Θ. Θεοχαρόπουλος.
Σημειώνεται πως οι υποψηφιότητες για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 8 Σεπτεμβρίου με τον κάθε υποψήφιο να καλείται να καταβάλλει παράβολο ύψους 2.000 ευρώ και να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 1.000 υπογραφές πολιτών από 7 περιφέρειες της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης