Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Όσο η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα τέταρτο μνημόνιο

Καραγκούνης (ΝΔ): Όσο η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα τέταρτο μνημόνιο
Η ΝΔ θα επιμείνει στο αίτημα για πολιτική αλλαγή, τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ,  Κ. Καραγκούνης
Όσο η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα τέταρτο μνημόνιο, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ειδήσεις", ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας,  Κώστας Καραγκούνης.
Όπως σημειώνει, η ΝΔ  θα επιμείνει στο αίτημα για πολιτική αλλαγή, ενώ κάνει σαφές  ότι η κινητικότητα στην Κεντροαριστερά με τις υποψηφιότητες για την ηγεσία της δεν θα ανακόψει τον σχεδιασμό της ΝΔ για διεύρυνση προς το Κέντρο.
Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, «η  λογική των πολιτικών συνεργασιών είναι καθαρά πολιτική λογική και επομένως δεν εξαρτάται από τη μία ή την άλλη ηγεσία. Εάν ο τόπος απαιτήσει συνεργασίες για να κυβερνηθεί, αυτό θα γίνει εκ των πραγμάτων και δεν σχετίζεται με πρόσωπα».
Σχετικά με το αν αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας η συζήτηση περί εξίσωσης του κομμουνισμού με τον ναζισμό, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στο συνέδριο του Ταλίν, ο ίδιος δηλώνει πως  «η ατζέντα δεν αλλάζει, κι ας χτυπηθούν κάτω οι κυβερνώντες.
Ας βάλουν όσο Στάλιν θέλουν, ας τραγουδήσουν όσα αντάρτικα μπορούν, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς ο οικονομικός ζόφος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τα πάντα».
Αναφορικά τέλος με την υπόθεση Καμμένου, ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα επιμείνει στο αίτημά της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής και εκφράζει απορία γιατί η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αρνούνται τη σύσταση της επιτροπής «αφού εκεί θα δοθεί η ευκαιρία να διαλευκανθούν τα πράγματα εις βάθος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης