Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wilbur Ross: Δεν μπορούν οι οικονομικές ελίτ να ευνοούνται από ειδικές φορολογικές ελαφρύνσεις

Wilbur Ross: Δεν μπορούν οι οικονομικές ελίτ να ευνοούνται  από ειδικές φορολογικές ελαφρύνσεις
Mόνο οι τόκοι στεγαστικών δανείων, τα συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις και οι φιλανθρωπίες παραμένουν εκτός της διαπραγμάτευσης για την μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση.
Δεν μπορούν οι οικονομικές ελίτ να ευνοούνται  από ειδικές φορολογικές ελαφρύνσεις δήλωσε ο υπουργός εμπορίου των ΗΠΑ Wilbur Ross
"Πρέπει να αποστραγγίσουμε το βάλτο των λόμπυ των εταιρικών φόρων και τα κενά που δημιουργούνται για ειδικά συμφέροντα", δήλωσε ο πρώην επενδυτής δισεκατομμυριούχος.
«Δεν μπορούμε πλέον να σκοντάφτουμε στην ελίτ και να τους αφήσουμε να κρυφτούν πίσω από τα όπλα που τους δίνει η Wall street είπε ο Ross.
O Ross μίλησε στη σύνοδο κορυφής των Αμερικανών για ευημερία, μια ομάδα ελεύθερης αγοράς με ένα μεγάλο δίκτυο ακτιβιστών που υποστηρίζει τη φορολογική μεταρρύθμιση.
H προεδρία Trump επιδιώκει να εξοντώσει τις "συμφωνίες φίλων" για τα συμφέροντα του φορολογικού κώδικα, δήλωσε ο Ross και "να μειώσει μόνιμα τους φόρους όσο είναι δυνατόν".
Η προεδρία δεν έχει διευκρινίσει ποιος είναι ο φόρος εταιρειών που σκοπεύει να εξαλείψει.
Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος είπε ότι από την πλευρά του, μόνο οι τόκοι στεγαστικών δανείων, τα συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις και οι φιλανθρωπίες παραμένουν εκτός της διαπραγμάτευσης για την μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης