Συνελήφθη 22χρονη Βελγίδα ύποπτη για τρομοκρατία - Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών της Κέρκυρας

Συνελήφθη 22χρονη Βελγίδα ύποπτη για τρομοκρατία  - Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών της Κέρκυρας
H 22χρονη εντοπίστηκε στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
(upd) Στον εισαγγελέα Εφετών της Κέρκυρας θα οδηγηθεί η 22χρονη Βελγίδα υπήκοος, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση και συνελήφθη μέσα στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα.
H 22χρονη, η οποία συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, μετά από κοινή επιχείρηση των λιμενικών αρχών και της ασφάλειας Κέρκυρας, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, που θα κινήσει τη διαδικασία για την έκδοσή της στο Βέλγιο.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Mέσα σε επιβατηγό πλοίο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα, οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν  μια 22χρονη Βελγίδα υπήκοος, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση.

H 22χρονη εντοπίστηκε στο πλοίο και συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, μετά από κοινή επιχείρηση των λιμενικών αρχών και της ασφάλειας Κέρκυρας.
Προηγουμένως, αργά το απόγευμα της Παρασκευής 18/8, οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές διωκτικές αρχές ότι η συλληφθείσα ταξιδεύει προς της Ελλάδα με πλοίο της Super Fast, με προορισμό την Ηγουμενίτσα και ενδιάμεσο σταθμό την Κέρκυρα.
Η 22χρονη Βελγίδα είναι πιθανόν μαροκινής καταγωγής.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS