Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Άμεσα οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πυρκαγιές και η κήρυξη των καμένων περιοχών σε αναδασωτέες

Φάμελλος: Άμεσα οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πυρκαγιές και η κήρυξη των καμένων περιοχών σε αναδασωτέες
Θα αρχίσει κατά προτεραιότητα και ο σχεδιασμός μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας υποστήριξε ο αναπ. υπουργός Περιβάλλοντος
Την θέση ότι άμεσα θα δοθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ. Φάμελλος και αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, είπε ότι «τα μέτρα για την επόμενη μέρα στις πληγείσες περιοχές από τη φωτιά, είναι σημαντικά όχι μόνο για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και για τα δάση όλης της χώρας.
«Τα πρώτα μέτρα είναι η αποζημίωση των κατοικιών και των παραγωγικών μονάδων στην περιοχή που επλήγη από την πυρκαγιά» είπε ο κ. Φάμελλος, τονίζοντας ότι θα γίνει οριοθέτηση των καμένων εκτάσεων με δορυφορικά μέσα και θα δημοσιευτεί απαγόρευση ανθρωπογενών δραστηριοτήτων.
«Θα γίνει άμεσα η κήρυξη των περιοχών αυτών σε αναδασωτέες και θα ξεκινήσει κατά προτεραιότητα ο σχεδιασμός μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης