Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ενδείξεις οξείας παράνοιας παρουσιάζει ο άνδρας που εισέβαλε χθες (14/8) σε πιτσαρία

Γαλλία: Ενδείξεις οξείας παράνοιας παρουσιάζει ο άνδρας που εισέβαλε χθες (14/8) σε πιτσαρία
Έχει μεγάλο ιστορικό κατάχρησης φαρμάκων, δήλωσε ο ίδιος στους ανακριτές, όπως ανακοίνωσε Γάλλος εισαγγελέας
Μεγάλο ιστορικό κατάχρησης φαρμάκων έχει ο άνθρωπος που σκόπιμα οδήγησε χθες (14/8) το αυτοκίνητό του πάνω στους θαμώνες μιας πιτσαρίας στα περίχωρα του Παρισιού, σκοτώνοντας ένα κορίτσι, ενώ, όπως δήλωσε ο ίδιος στους ανακριτές, θέλει να οδηγηθεί στη φυλακή ώστε να είναι ασφαλής, ανακοίνωσε σήμερα (15/8/2017) Γάλλος εισαγγελέας.
Κατά το χθεσινό περιστατικό στο Σετ Σορ, ανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας, ένα 12χρονο κορίτσι σκοτώθηκε και πάνω από δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Ο εισαγγελέας Eric de Valroger επανέλαβε ότι αποκλείει την τρομοκρατία ως το κίνητρο του δράστη.
Ο De Valroger ανέφερε ότι ο 32χρονος άνδρας έλεγε συχνά ασυναρτησίες, μιλούσε ακατάληπτα, ενώ οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των ανακριτών ήταν αντιφατικές.
«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έδωσε την εντύπωση ότι πάσχει από οξεία παράνοια, καθώς επαναλάμβανε ότι νιώθει πως τον ακολουθούν συνεχώς, τον καταδιώκει η αστυνομία», ανέφερε ο εισαγγελέας σε μια ενημέρωση προς τα ΜΜΕ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο άνδρας αναμένεται αργότερα να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο de Valroger ανέφερε επίσης ότι ο άνδρας αποκάλυψε στις αρχές ότι έχει κάνει κατάχρηση φαρμακευτικών σκευασμάτων από την ηλικία των 9 ετών και είχε καταναλώσει μια τεράστια ποσότητα φαρμάκων μία ημέρα προτού εισβάλει με το όχημά του στην πιτσαρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης