Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Πρώην Βρετανός υπουργός υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει και δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit

Reuters: Πρώην Βρετανός υπουργός υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει και δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit
Σύμφωνα με πρώην υπουργό Εξωτερικών, D. Miliband,το δεύτερο δημοψήφισμα θα πρέπει να διεξαχθεί όταν θα έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του Brexit
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, David Miliband, υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει και δεύτερο δημοψήφισμα για να αποφασιστεί αν η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως μεταδίδει το Reuters.
Με άρθρο του στην εφημερίδα Observer, ο Miliband που διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών από το 2007 ως το 2010 στην κυβέρνηση των Εργατικών χαρακτήρισε το Brexit μία πράξη οικονομικής αυτοχειρίας και είπε ότι θα πρέπει να γίνει μία δεύτερη ψηφοφορία όταν πια θα είναι γνωστοί οι όροι του Brexit.
Αν και έχει αποσυρθεί πια από την πολιτική, ο Miliband, αδερφός του πρώην ηγέτη των Εργατικών Ed Miliband, ασκεί ακόμα επιρροή ως μία κεντρώα φωνή.
Η κριτική του ενώνεται με έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό φιλοευρωπαϊκών προσωπικοτήτων σε όλο το πολιτικό φάσμα, που υποστηρίζουν ότι η στρατηγική της πρωθυπουργού, Theresa May, για το Brexit είναι οικονομικά επιζήμια και θα πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στους ψηφοφόρους να σταματήσουν αυτή τη διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης