Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μπορεί η Γερμανία να γίνει πανίσχυρη ξανά ή θα βουλιάξει από την σχεδιασμένη μεταναστευτική κρίση;

Μπορεί η Γερμανία να γίνει πανίσχυρη ξανά ή θα βουλιάξει από την σχεδιασμένη μεταναστευτική κρίση;
Το ποσοστό των Βαυαρών που επιθυμούν ή θα ήθελαν κάποια στιγμή στο μέλλον την ανεξαρτησία της Βαυαρίας αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια στο 32% από 25% το 2011
Μια ξεχωριστεί ανάλυση για το πόσο έχει επηρεάσει τη Γερμανία ως κράτος, κοινωνία και πολιτισμό τα εκατομμύρια των μεταναστών που βάση σχεδίου έφτασαν στη Γερμανία με απώτερο σκοπό την καταστροφή της παρουσιάζει το ZeroHedge.
Από τότε που ξεκίνησε εσκεμμένα η σχεδιασμένη μεταναστευτική κρίση που κατά πολλούς έχει ενορχηστρωθεί από την παγκόσμια ελίτ, οι ειδήσεις που έρχονται από τη Γερμανία είναι τουλάχιστον, τρομακτικές.
Όλο αυτό το διάστημα, μπροστά στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας μια χώρα καταστρέφεται δημογραφικά εξαιτίας ενός καλά οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπούσε στη μαζική μετανάστευση.
Οι επιδιωκόμενες συνέπειες αυτού του γεγονότος - η οικονομική πίεση, η εκτεταμένη εγκληματικότητα και η καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων- η καταστροφή του γερμανικού πολιτισμού δηλαδή, θα συνεχίσουν να επιδεινώνονται αν τα πράγματα δεν στραφούν.



Εκείνοι που αντιτίθενται σε αυτή την κοινωνική καταστροφή στη Γερμανία έχουν στιγματιστεί από τα ΜΜΕ κι έχουν διωχθεί από τις αρχές ως θαυμαστές της άκρας δεξιάς ακόμη και ως νεοναζί.
Εξαιτίας αυτού κι άλλων παραγόντων, κανένα μαζικό κίνημα στη Γερμανία δεν έχει καταφέρει να μετουσιωθεί σε ένα πραγματικά πολιτικό κατεστημένο.
Πρόσφατη δημοσκόπηση της YouGov στη Βαυαρία δείχνει το πώς μπορεί να αντιστραφεί αυτό το κλίμα στη Γερμανία, καθώς το 32% των βαυαρών συμφωνεί πλέον με την άποψη ότι η Βαυαρία «πρέπει να είναι ανεξάρτητη από τη Γερμανία».
Το ποσοστό των Βαυαρών που επιθυμούν ή θα ήθελαν κάποια στιγμή στο μέλλον την ανεξαρτησία της Βαυαρίας αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια καθώς βρισκόταν στο 25% το 2011.
Οι Βαυαροί αλλά και οι υπόλοιποι Γερμανοί πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιούν ότι η μοναδική "πολιτική" λύση στη μεταναστευτική κρίση που μαστίζει τη χώρα είναι η απόσχιση. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Γερμανία, αλλά για όλα τα δυτικά εθνικά κράτη που κατακλύζονται από ανεπιθύμητους μετανάστες.
Μόλις απαλλαγεί από την κυριαρχία της εθνικής κυβέρνησης αλλά και της ΕΕ, θα μπορούσε κάθε χώρα να ασκήσει τη δική της μεταναστευτική πολιτική και να ελέγξει καλύτερα την εισροή πληθυσμών σε τοπικό επίπεδο.
Εάν οι κυβερνήσεις των κρατών αποτελούν μια συνεχή απειλή για τις ελευθερίες και την οικονομική ευημερία των πολιτών τους, οι παγκόσμιες οργανώσεις και τα ίδια κράτη είναι πολύ πιο επικίνδυνες και πρέπει πάντα και παντού να αντιταχθούν.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στις αρχές του αμερικανικού συντάγματος, ασκεί πιέσεις στα κράτη μέλη της όπως τη Γερμανία ενώ απειλούν μέλη της όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία με ποινές αν αρνούνται να δεχτούν το ποσοστό των μεταναστών που τους αναλογεί.
Το πρόβλημα ωστόσο θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο όταν οι πολίτες θα εξαναγκαστούν από τις κυβερνήσεις να πληρώσουν μεγαλύτερη φορολογία για να καλύψουν τις ανάγκες και των μεταναστών ο αριθμό των οποίων αυξάνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης