Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Συνάντηση Ρουμελιώτη της Attica Bank με τον δήμαρχο Χανίων - Στην ατζέντα Θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία

tags :
Συνάντηση Ρουμελιώτη της Attica Bank με τον δήμαρχο Χανίων - Στην ατζέντα Θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία
Ο πρόεδρος της Attica Bank επισήμανε ότι η συνάντηση επικεντρώθηκε στην πορεία της τοπικής οικονομίας, καθώς και στις δυνατότητες της τράπεζας να συνεργαστεί πιο στενά με τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις των Χανίων
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Attica Bank, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, είχε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο κ. Ρουμελιώτης στα Χανιά.
Θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία και τη συνεργασία της Attica Bank με τους τοπικούς φορείς απασχόλησαν τους δύο άνδρες, ενώ ο κ. Βάμβουκας ζήτησε από τον κ. Ρουμελιώτη να μεριμνήσει η Attica Bank για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται από τη φορολογία και την έλλειψη ρευστότητας.
Από πλευράς του δήμου, μάλιστα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την εν λόγω τράπεζα, εάν κριθεί πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι προς το συμφέρον του δήμου.
Πολύ ενδιαφέρουσα και γόνιμη χαρακτήρισε ο κ. Βάμβουκας τη συνάντηση, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκαν από τη δημοτική Αρχή ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της και οι στοχευμένες ενέργειες που προωθούνται αναφορικά με τις υποδομές, τα σημεία εισόδου και τη διαχείριση του δημόσιου χώρου.
«Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τον πραγματικά προνομιούχο τόπο που έχουμε κληρονομήσει, αναδεικνύοντας τον, ώστε να γίνει περισσότερο ελκυστικός, κάτι που θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο και για την απασχόληση και για την τοπική μας οικονομία», ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων.
Ο πρόεδρος της Attica Bank επισήμανε ότι η συνάντηση επικεντρώθηκε στην πορεία της τοπικής οικονομίας, καθώς και στις δυνατότητες της τράπεζας να συνεργαστεί πιο στενά με τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις των Χανίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης