Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας (αν. υπ. Προστασίας του Πολίτη): θα ακολουθήσουμε σκληρότερη στάση απέναντι στους μπαχαλάκηδες

Τόσκας (αν. υπ. Προστασίας του Πολίτη): θα ακολουθήσουμε σκληρότερη στάση απέναντι στους μπαχαλάκηδες
Η κυβέρνηση δεν προσφέρει καμία ασυλία στα μέλη του Ρουβίκωνα 
Σκληρότερη αντιμετώπιση των «μπαχαλάκηδων» προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας λέγοντας ότι «αυτοί δεν εξυπηρετούν ούτε καν τις απόψεις των αναρχικών, εξυπηρετούν συμφέροντα εμπόρων ναρκωτικών ή άλλων με πολιτικές επιδιώξεις».
Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι οι συγκρούσεις στην περιοχή του Πολυτεχνείου «θα σταματήσουν ή τέλος πάντων θα μειωθούν σημαντικά, γιατί δεν μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν το Πολυτεχνείο σαν φρούριο, προκειμένου είτε να παρεμποδίζουν την κίνηση, είτε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους».
Σύμφωνα με τον Ν. Τόσκα 3.000 αστυνομικοί χρησιμοποιούνται για να φρουρούν στόχους και κατήγγειλε ότι όταν επιχείρησε να τους μειώσει, προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις «κάτω από τη μέση».
Για την έλλειψη περιπολικών, αφού υπογράμμισε ότι «αφέθηκαν πάρα πολλά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια στην τύχη τους», είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για 450 οχήματα διαφόρων τύπων, ενώ το υπουργείο προσανατολίζεται στην απόκτηση επιπλέον οχημάτων μέσω χορηγιών ή εθελοντών.
Αναφερόμενος στην εισβολή στη Βουλή μελών του Ρουβίκωνα, δήλωσε ότι «η οργάνωση αυτή δεν έχει καμία ασυλία» ενώ στο επεισόδιο στη Βουλή «δεν υπήρξε βία από καμία πλευρά και γι’ αυτό δόθηκε η εντολή που δόθηκε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής» (να αφεθούν τα μέλη του ελεύθερα).
Ακόμη, είπε ότι σε περίπτωση βίαιων ενεργειών τα μέλη του θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, υπενθυμίζοντας ότι αυτό έγινε στο παρελθόν όταν συνελήφθησαν για παράνομες πράξεις στα διόδια της Κορίνθου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης