Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Η έκθεση του ΔΝΤ εντείνει την αβεβαιότητα για την έξοδο της χώρας από την κρίση

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Η έκθεση του ΔΝΤ εντείνει την αβεβαιότητα για την έξοδο της χώρας από την κρίση
Η κυβέρνηση αδύναμη, άβουλη χωρίς σχέδιο και όμηρος της τυχοδιωκτικής πολιτικής της, προσπαθεί απλά να κερδίσει πολιτικό χρόνο
«Το νέο αφήγημα της κυβέρνησης δείχνει πως είναι εκτός πραγματικότητας», σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στο πρόσφατο Eurogroup και «τους κομπασμούς της κυβέρνησης που αποδεικνύουν ότι τα προβλήματα είναι εδώ»..
Όπως υποστηρίζει, «η έκθεση του ΔΝΤ η οποία ανταποκρίνεται σε αίτημα των κ.κ. Τσιπρα και Τσακαλώτου για συμμετοχή στο Ελληνικό πρόγραμμα, εντείνει την αβεβαιότητα και την ανησυχία για την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση».
«Και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ; Αγρόν αγοράζει, πολώνει και διχάζει.
Αδύναμη, άβουλη χωρίς σχέδιο και όμηρος της τυχοδιωκτικής πολιτικής της, προσπαθεί απλά να κερδίσει πολιτικό χρόνο, να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία», συμπληρώνει.
«Την ώρα που θα έπρεπε να απαντά έμπρακτα στην αβεβαιότητα, με μια αναπτυξιακή έκρηξη για τη χώρα, με την προσέλκυση επενδύσεων, χωρίς ιδεοληψίες και υπονομεύσεις.
Την ώρα που θα έπρεπε να προωθεί με αποφασιστικότητα προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που θα επέτρεπαν την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας και την εξασφάλιση ουσιαστικών λύσεων για τα πλεονάσματα και το χρέος.
Όμως οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν μπορούν.
Και ο κίνδυνος είναι να γίνουν μοιραίοι για το μέλλον της χώρας», καταλήγει η επικεφαλής της ΔΗΣΥ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης