Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στις 22:00 αρχίζει η συνεδρίαση του ΔΝΤ με επίκεντρο την DSA για το ελληνικό χρέος

Στις 22:00 αρχίζει η συνεδρίαση του ΔΝΤ με επίκεντρο την DSA για το ελληνικό χρέος
Είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα τελειώσει η συνεδρίαση, όπως διευκρίνισε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος του Ταμείου, κ. William Murray
Στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) θα αρχίσει η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί η Ελλάδα και, πιο συγκεκριμένα, η Έκθεση Βιωσιμότητας του ελληνικού Χρέους (DSA).
Βέβαια, είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα τελειώσει, όπως διευκρίνισε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος του Ταμείου, κ. William Murray.
Ο εκπρόσωπος δεν θέλησε να δώσει στοιχεία για την ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους που θα εξεταστεί το βράδυ στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Δ.Ν.Τ. και επανέλαβε τη γνωστή θέση του Ταμείου πως για να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα απαιτείται το πρόγραμμα να στηρίζεται σε δύο πυλώνες: ελάφρυνση χρέους και μεταρρυθμίσεις.
Στο ίδιο πλαίσιο δεν θέλησε να απαντήσει για το εάν η «επί της αρχής» έγκριση του ελληνικού προγράμματος θα περικλείει διορία για το διάστημα εντός του οποίου οι Ευρωπαίοι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις παρεμβάσεις ελάφρυνσης του χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης