Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan παρομοίασε τους Έλληνες με… τους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου 2016

Ο Erdogan παρομοίασε τους Έλληνες με… τους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου 2016
«Το τουρκικό έθνος έναν αιώνα μετά τα Δαρδανέλια και τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας θυμήθηκε ξανά και με πιο δυναμικό τρόπο την ταυτότητά του και ξαναήρθε σε επαφή με το ένδοξο παρελθόν του»...
Απτόητος ο Τούρκος Πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, ο οποίος αυτή τη φορά βρήκε άλλο τρόπο για να αναζωπυρώσει την ένταση ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα, παρομοιάζοντας τους Έλληνες με τους επίδοξους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου 2016 (!).
«Αυτό που στόχευαν όλες οι ξένες δυνάμεις από τα Δαρδανέλια και μετά ξεκινώντας από τη Σμύρνη μέχρι την Άγκυρα, καταλαμβάνοντας τη χώρα μας, το ίδιο προσπάθησαν και στις 15 Ιουλίου οι πραξικοπηματίες», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, υπονοώντας ότι οι Έλληνες και οι πραξικοπηματίες προσπάθησαν να καταστρέψουν κατά τον ίδιο τρόπο την Τουρκία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία.
Να υπενθυμιστεί ότι αύριο είναι η επέτειος –πλέον εθνική εορτή– για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.
«Το τουρκικό έθνος έναν αιώνα μετά τα Δαρδανέλια και τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας θυμήθηκε ξανά και με πιο δυναμικό τρόπο την ταυτότητά του και ξαναήρθε σε επαφή με το ένδοξο παρελθόν του.
Ο στόχος των πραξικοπηματιών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα όπλα, προκειμένου να επιβληθούν στο έθνος, ήταν να αδειάσουν τους δρόμους και τις πλατείες και να αναλάβουν τη διαχείριση της χώρας.
Αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί το έθνος δεν σταμάτησε μπροστά από τα τανκς, ίσα ίσα ανέβηκε πάνω σε αυτά», συμπλήρωσε ο κ. Erdogan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης