Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Protergia «κλείνει» το μάτι στους οπαδούς της ηλεκτροκίνησης - Δίνει δώρο 10.000 ευρώ για την απόκτηση του e-up

tags :
Η Protergia «κλείνει» το μάτι στους οπαδούς της ηλεκτροκίνησης - Δίνει δώρο 10.000 ευρώ για την απόκτηση του e-up
Η συνεργασία της Protergia με την Kosmocar… ρίχνει 10.000 ευρώ την τιμή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου e-up της Volkswagen και η τελική του τιμή διαμορφώνεται στις19.950 ευρώ
Η Protergia του ομίλου Μυτιληναίου «ζεσταίνει» την αγορά των ηλεκτρικών  αυτοκινήτων σε συνεργασία με την Kosmocar, καθώς έφτιαξαν το καλύτερο πακέτο για αυτούς που θέλουν το αυτοκίνητο τους να μπαίνει στη πρίζα, ενώ θα ξεχάσουν τα συνεργεία, αφού το services του αυτοκινήτου περιορίζεται στα τακάκια των φρενών καθώς δεν υπάρχει κάτω από το καπό του αυτοκινήτου η μηχανή εσωτερικής καύσης.
Η συνεργασία της Protergia με την Kosmocar… ρίχνει 10.000 ευρώ την τιμή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου e-up της Volkswagen και η τελική του τιμή διαμορφώνεται στις19.950 ευρώ από 29.000 που είναι η αρχική τιμή.
Η διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου είναι σε υψηλά επίπεδα όπως είπε κ. Θ. Κονιστής διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Kosmocar.
Από την πλευρά της, η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ομίλου Μυτιληναίος Βίβιαν Μπουζάλη είπε ότι ο στόχος είναι να φέρουμε την ηλεκτροκίνηση σε όλους και διευκρίνισε ότι η προσφορά για την αγορά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου αφορά όλους και το e-up διατίθεται άμεσα.
Πάντως η κ. Βίβιαν Μπουζάλη ανέφερε ότι θα επιθυμούσα ο νέος αγοραστής του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου να ήταν και πελάτης της Protergia.
Πρόσθεσε ότι αυτό είναι εφικτό και εύκολο καθώς η εταιρεία παρέχει ένα τιμολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Δίνει δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του αυτοκινήτου και καλύπτει τη φόρτιση της μπαταρίας για 10.000 χιλιόμετρα, όπως είπε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας.
Επίσης δίνεται έκπτωση έως και 21% στις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και δεν απαιτείται η καταβολή εγγύησης με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού.
Το ηλεκτροκίνητο e-up  έχει μέγιστη απόδοση 60 Kw /82 PS, η μέγιστη ροπή είναι 210 Nm, η τελική  ταχύτητα είναι τα 130 χλμ/ώρα, η επιτάχυνση από τα 0- στα 80 km/h είναι 8,1 δευτερόλεπτα.
Η ηλεκτρική κατανάλωση είναι11,7 kwh και διαθέτει αυτονομία 160 χλμ.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο ναδίρ της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς το 2016 παρουσίαζε μερίδιο αγοράς στο  0,03% όταν στην Ευρώπη ανέρχεται στο 1,5%.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Protergia κ. Ντίνος Μπενρουμπής,  ο οποίος δήλωσε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι  το μέλλον και η Ελλάδα σταδιακά  θα προσαρμοσθεί  στα νέα  δεδομένα.
Ο κ. Μπενρουμπής τόνισε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πιάσει τους στόχους του 2020 αλλά  θα πιάσει τους  στόχους του 2030 που είναι η μείωση των ρύπων στα επίπεδα του 40% και η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ θα συμμετέχει στο 27% της συνολικής παραγωγής.
Τέλος να σημειωθεί ότι η Protergia είναι στην κορυφή μεταξύ των ιδιωτών προμηθευτών με μερίδιο αγοράς στο 3,53% σύμφωνα με τα στοιχεία του Μαΐου 2017 και ο αριθμός των πελατών ανέρχεται σε  70.000.
Η Protergia είναι θυγατρική Μυτιληναίος -και δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας- του μεγαλύτερου ιδιώτη  παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW που ξεπερνά το 14% του ενεργού  και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγού της χώρας.    

Νίκος  Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης