Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μηνύματα που δείχνουν ότι Ρωσίδα εισαγγελέας προσέφερε πληροφορίες για την Clinton, αποκάλυψε ο γιος του Trump

Μηνύματα που δείχνουν ότι Ρωσίδα εισαγγελέας προσέφερε πληροφορίες για την Clinton, αποκάλυψε ο γιος του Trump
Πρόκειται για πολύ υψηλού επιπέδου και ευαίσθητες πληροφορίες, αλλά αποτελεί μέρος της Ρωσίας και της στήριξης της κυβέρνησής της στον Trump, σύμφωνα με email που δημοσίευσε ο Trump Jr. 
Μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αποδεικνύουν ότι μια ανώτατη εισαγγελέας της Ρωσίας προσέφερε στους υπευθύνους της προεκλογικής εκστρατείας του Donald Trump επιζήμιες πληροφορίες σχετικά με την αντίπαλό του Hillary Clinton, αποκάλυψε σήμερα (11/7/2017) ο γιος του αμερικανού προέδρου Donald Trump Jr., στο «Twitter».
«Η ανώτατη εισαγγελέας της Ρωσίας… προσφέρθηκε να παράσχει στην προεκλογική εκστρατεία του Trump κάποια επίσημα έγγραφα και πληροφορίες που θα ενοχοποιούσαν τη Hillary και τις σχέσεις της με τη Ρωσία και θα ήταν πολύ χρήσιμες για τον πατέρα σου», αναφέρεται σε email του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Rob Goldstone προς τον Trump Jr, με ημερομηνία 3 Ιουνίου.
«Πρόκειται προφανώς για πολύ υψηλού επιπέδου και ευαίσθητες πληροφορίες, αλλά αποτελεί μέρος της Ρωσίας και της στήριξης της κυβέρνησής της στον Trump», σύμφωνα με το email που δημοσίευσε ο Trump Jr. στο «Twitter».




Εν τω μεταξύ, η Ρωσίδα δικηγόρος, που συναντήθηκε με τον Trump Jr στη διάρκεια της προεδρικής προεκλογικής εκστρατείας του 2016, δήλωσε σήμερα πως δεν έχει σχέσεις με το Κρεμλίνο και πως ήθελε να συζητήσει για τις αμερικανικές κυρώσεις σε Ρώσους αξιωματούχους, όχι για την υποψήφια των Δημοκρατικών, Hillary Clinton.
«Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε βλαπτική ή ευαίσθητη πληροφορία για την Hillary Clinton», δήλωσε η Veselnitskaya σε συνέντευξή της προς το «NBC News» στη Μόσχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης