Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump υπαναχώρησε από τα περί συνεργασίας με τη Ρωσία για τη κυβερνοασφάλεια

Ο Trump υπαναχώρησε από τα περί συνεργασίας με τη Ρωσία για τη κυβερνοασφάλεια
Η πρόταση του Αμερικανού προέδρου για συγκρότηση κοινής ομάδας κυβερνοασφάλειας με τη Ρωσία δέχθηκε έντονη κριτική
Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο σφοδρής κριτικής που δέθηκε η πρόταση του για συγκρότηση κοινής ομάδας κυβερνοασφάλειας με τη Ρωσία, ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, φαίνεται να έκανε… υποχώρηση.
Ειδικότερα, ο Trump είχε γράψει στο twitter χθες (9/7/2017) το πρωί, ότι ο ίδιος και ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin συζήτησαν, τη συγκρότηση μιας «προστατευμένης ομάδας κυβερνοασφάλειας» προκειμένου ν' αντιμετωπιστούν ζητήματα όπως ο κίνδυνος ηλεκτρονικής παρεμβολής σε εκλογικές διαδικασίες.
Ωστόσο, η ιδέα του προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις αλλά και την έντονη κριτική από του Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί η Ουάσινγκτον θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Μόσχα, μετά τις υποψίες για εμπλοκή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία του 2016, στις ΗΠΑ.
Έτσι, ο Trump αναγκάστηκε να… ανακαλέσει και πάλι μέσω twitter, καθώς με διαφορετική του ανάρτηση υποβάθμισε το προηγούμενο σχόλιο του.
«Το γεγονός ότι εγώ κι ο πρόεδρος Putin συζητήσαμε την “Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο” και την συγκρότηση μιας ομάδας, δεν σημαίνει πως νομίζω ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Δεν μπορεί να γίνει» έγραψε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης