Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Η ΝΔ ξεφεύγει από τα όρια της αντιπολίτευσης – Είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση

Τόσκας: Η ΝΔ ξεφεύγει από τα όρια της αντιπολίτευσης – Είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση
«H προσπάθεια της ΝΔ είναι να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας
Βολές κατά της ΝΔ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή στην "ΑΥΓΗ της Κυριακής", σημειώνοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο κόμμα «έχει ξεφεύγει από τα όρια της αντιπολίτευσης».
Ειδικότερα, ο κ. Τόσκας αναφέρει ότι η ΝΔ είναι «σε τελείως λάθος κατεύθυνση και φεύγει από τα πολιτικά αποδεκτά όρια της αντιπολίτευσης», «μπαίνει στον ολισθηρό κατήφορο χρησιμοποίησης οργάνων του σκληρού μηχανισμού του κράτους, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση και τη χώρα», αλλά και ότι «η προσπάθεια της Ν.Δ., και φαίνεται και από τις συνεντεύξεις του Κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό, είναι να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση».
Τονίζει δε, πως «όσο είμαστε εμείς κυβέρνηση και εγώ υπουργός, ασυδοσία στην αστυνομία δεν θα υπάρχει».
Ακόμη, σημειώνει ότι η ΝΔ και ειδικά τα «ακροδεξιά βαρίδια της», «προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν σαν πολιορκητικό κριό την ΠΟΑΣΥ, το συνδικαλιστικό όργανο των κατώτερων αστυνομικών».
Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, «η αντιπολίτευση και το κάθε κόμμα μπορεί να προτάξει και να φέρει στην επιφάνεια οποιοδήποτε θέμα πρέπει να συζητηθεί, πλην όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα η αντιπολίτευση, όπως έτσι νόμιζε για κάποιες δεκαετίες, να χρησιμοποιεί τους σκληρούς μηχανισμούς του κράτους σαν προνομιακούς χώρους».
Μάλιστα, υπεραμυνόμενος της ορθότητας της απόφασης των αστυνομικών αρχών για απαγόρευση της, υπογραμμίζει ότι «η προσπάθεια δημιουργίας συγκέντρωσης μέσα στα Εξάρχεια ήταν μια προσπάθεια εκ του πονηρού, όπως κάθε Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει, προκειμένου να δημιουργηθούν επεισόδια και όχι να επιλυθούν προβλήματα και γι' αυτό λέω ότι ήταν σε προβοκατόρικη κατεύθυνση», ενώ στις κατηγορίες της ΝΔ για παράδοση του Κέντρου της Αθήνας στην αναρχία από την κυβέρνηση, την κατηγορεί για «καθαρή υποκρισία» και προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα «είναι σκέτη προπαγάνδα από την ηγεσία της Ν.Δ. και τους κύκλους τους ακροδεξιούς, οι οποίοι έχουν πάρει το πάνω χέρι σε αυτό το κόμμα και προσπαθούν να συμπράξουν με ό,τι ακροδεξιό υπάρχει σε αυτή τη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης