Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Confederations Cup: Ζήσε τον Μεγάλο Τελικό στα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Πλήθος επιλογών στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Confederations Cup: Ζήσε τον Μεγάλο Τελικό στα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Πλήθος επιλογών στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Το προφίλ των ομάδων – Πως έφτασαν στον τελικό - Τι δείχνει η παράδοση
Η Γερμανία αντιμετωπίζει σήμερα, στις 21:00, στην Αγία Πετρούπολη, τη Χιλή στον μεγάλο τελικό του Confederations Cup.
Για πρώτη φορά μετά τις Βραζιλία (4 κατακτήσεις), Αργεντινή, Μεξικό και Δανία (από μία κατάκτηση), θα χαραχθεί το όνομα μίας νέας κατόχου στο κύπελλο.
Η κάτοχος του Μουντιάλ Γερμανία είναι το φαβορί απέναντι στη Χιλή, την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα, καθώς η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ αποδεικνύει και σε αυτό το τουρνουά πως είναι μια «μηχανή» που ξέρει να κερδίζει στα μεγάλα ραντεβού.
Ωστόσο, η «σκληροτράχηλη» Χιλή είναι ικανή για τα πάντα και διαθέτει αρκετό ταλέντο στην εντεκάδα της για να δυσκολέψει τους Γερμανούς.
Όπως σε κάθε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, έτσι και στον τελικό του εφετινού Confederations Cup, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το …ζεις παραπάνω!
Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό του Confederations Cup, μεταξύ άλλων για: το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει.
Οι ίδιες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και για τον μικρό τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα στην Πορτογαλία και το Μεξικό, που θα διεξαχθεί σήμερα, στις 15:00, στη Μόσχα.  

Η Χιλή

Η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι είναι πολύ έμπειρη, με παίκτες που γνωρίζουν να χειρίζονται την πίεση των μεγάλων τελικών και να πετυχαίνουν σπουδαίες νίκες.
Έπειτα από τον θρίαμβό της στον ημιτελικό με την Πορτογαλία, η Χιλή θα παλέψει για ένα τρόπαιο που θα της δώσει ιδανική ψυχολογία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στην Ρωσία. 
Το μεγάλο αστέρι της Χιλής, ο Αλέξις Σάντες, βρήκε δίκτυα στο ματς του πρώτου ομίλου απέναντι στην Γερμανία που έληξε ισόπαλο 1-1, και σε αυτόν βασίζονται οι συμπαίκτες του για να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Στο εφετινό Confederations Cup, ο φορ της Άρσεναλ έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την ομάδα της Χιλής και είναι σε πολύ καλή φόρμα. Με μία μεγάλη εμφάνιση είναι ικανός να γράψει ιστορία για την ομάδα του, κατακτώντας το τρίτο σερί τρόπαιο μετά τους τίτλους Κόπα Αμέρικα του 2015 και του 2016.

*Tip: Η Χιλή έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ σε ολόκληρο το τουρνουά ενώ αναμένεται να παραταχθεί με όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες της στον τελικό.

Η Γερμανία

Οι Γερμανοί του Γ. Λεβ έκαναν «περίπατο» στον ημιτελικό απέναντι στο Μεξικό και θεωρούνται η πληρέστερη ομάδα του τουρνουά.
Η νεανική ομάδα που επέλεξε ο προπονητής για το φετινό Confederations Cup μοιάζει να μην έχει τίποτε να ζηλέψει από τους εμπειρότερους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής.
Ο 21χρονος φορ της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, άδραξε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και πρωταγωνιστεί στο φετινό Confederations Cup.
Ο νεαρός έχει σκοράρει τρεις φορές, βάζοντας υποψηφιότητα για μια θέση βασικού στο επόμενο Μουντιάλ.
*Tip: Από το 2004 η Γερμανία έχει προκριθεί τουλάχιστον στα ημιτελικά όλων των μεγάλων διοργανώσεων στις οποίες έχει συμμετάσχει.
Οι Τίμο Βέρνερ (3 γκολ), Λέον Γκορέτσκα (3 γκολ) και Λαρς Στιντλ (2 γκολ) διεκδικούν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο δρόμος για τον τελικό

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους ομίλους του Confederations Cup σε ένα ματς που έληξε 1-1 με γκολ των Σάντσες και Στιντλ. Η Γερμανία πήρε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο με 7 βαθμούς, ενώ η Χιλή προκρίθηκε ως 2η με πέντε βαθμούς.
Η Χιλή διεκδικεί το τρόπαιο της Κυριακής έχοντας αποκλείσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Κριστιάνο Ροναλντο στα πέναλτι.
Η Γερμανία συνέτριψε το Μεξικό με 4-1 στον ημιτελικό, με δυο γκολ του μέσου της Σάλκε Λέον Γροτέτσκα.

ΟΜΙΛΟΣ Β: Καμερούν – Χιλή 0-2

ΟΜΙΛΟΣ Β: Γερμανία – Χιλή 1-1

ΟΜΙΛΟΣ Β: Χιλή – Αυστραλία 1-1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Πορτογαλία – Χιλή 0-0 (0-3 στα πέναλτι)

---

ΟΜΙΛΟΣ Β: Αυστραλία – Γερμανία 2-3

ΟΜΙΛΟΣ Β: Γερμανία – Χιλή 1-1

ΟΜΙΛΟΣ Β: Γερμανία – Καμερούν 3-1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Γερμανία – Μεξικό 4-1

Παράδοση

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί οκτώ φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της ισόπαλης αναμέτρησης, 1-1, στον αγώνα του δευτέρου ομίλου του φετινού Confederations Cup.
Το τελευταίο τους ματς ήταν ένας φιλικός αγώνας τον Μάρτιο του 2014 στον οποίο η Γερμανία επικράτησε με 1-0.
Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές σε Μουντιάλ, το 1982, το 1974 και το 1962.
Η Γερμανία επικράτησε και τις τρεις φορές με συνολικά 7 γκολ έναντι ενός.
Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από το 1960 μέχρι σήμερα, η Γερμανία μετρά 5 νίκες και μία ισοπαλία σε 8 αγώνες, με την Χιλή να έχει κερδίσει μόλις 2 φορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης