Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπανάτσιου (υφ. Οικονομικών): Ναι σε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις, όχι για τα ανασφάλιστα οχήματα

Παπανάτσιου (υφ. Οικονομικών): Ναι σε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις, όχι για τα ανασφάλιστα οχήματα
Έως τα τέλη της εβδομάδας οι αποφάσεις για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων, δεν μπορεί να είναι μεγάλη είπε η υφ. Οικονομικών
Θετική στο ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εμφανίστηκε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία ωστόσο υποστήριξε πως η τελική απόφαση θα ληφθεί έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και ότι σε κάθε περίπτωση η παράταση αυτή δεν μπορεί να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ωστόσο, η κα.Παπανάτσιου μιλώντας στο Real Fm υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση για μετά τις 14 Ιουλίου για τα ανασφάλιστα οχήματα, ενώ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ είπε πως τα εκκαθαριστικά θα αναρτηθούν στο taxis στα τέλη Αυγούστου.
Όπως είπε η υφυπουργός, η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σε τέσσερις δόσεις από Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο, αν και δεν απέκλεισε να υπάρξει και μια ακόμα δόση τον Ιανουάριο του 2018.
Ερωτηθείσα για την ευθυγράμμιση εμπορικών και αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, η υφυπουργός υποστήριξε ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017 και προανήγγειλε αλλαγές στους συντελεστές μια και το αποτέλεσμα του φόρου θα πρέπει να παραμείνει ίδιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης