Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή ο Π. Καμμένος – Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την επικοινωνία του με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη

Στη Βουλή ο Π. Καμμένος – Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την επικοινωνία του με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη
Θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη
Να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που εγείρονται για την τηλεφωνική επικοινωνία που φέρεται να είχε με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη καλείται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος.
Ο κ.Καμμένος καλείται να απαντήσει σήμερα στις 17:00 το απόγευμα σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη για το εάν είχε επικοινωνήσει με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη και αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.
«Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού του ρόλου.
Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας.
Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Ο κ. Π. Καμμένος έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη;
Αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους;» αναφέρει στην επίκαιρη ερώτηση του ο κ.Γεωργιάδης.
Το θέμα έχει σηκώσει ψηλά η ΝΔ, η οποία ζητά από τον υπουργό να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και απαντήσεις.
«Όσο και αν το αποφεύγουν τo ερώτημα είναι αμείλικτο:
Τι έχει να πει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον φυλακισμένο ισοβίτη για ναρκωτικά και μιλά μαζί του πάνω από δέκα (10) φορές σε διάστημα λίγων ημερών;
Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει.
Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής.
Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή» επισημαίνει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης