Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Η τρομοκρατία είτε από ποινικούς είτε από τάχα πολιτικούς λόγους είναι απαράδεκτη

Τόσκας: Η τρομοκρατία είτε από ποινικούς είτε από τάχα πολιτικούς λόγους είναι απαράδεκτη
"Οφείλουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τους δράστες τέτοιων πράξεων", τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας
«Η τρομοκρατία είτε από ποινικούς είτε από τάχα πολιτικούς λόγους είναι απαράδεκτη και κατακριτέα σε συνθήκες Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ο κ. Τόσκας παραβρέθηκε στο τρισάγιο στη μνήμη του Ταξίαρχου Γεωργίου Βασιλάκη που τελέστηκε σήμερα το πρωί, 24 Ιουνίου 2017, στον 7ο όροφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που φέρει και το όνομά του (όροφος Γεωργίου Βασιλάκη).
Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, o Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Ο κ. Τόσκας  κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης δήλωσε ότι «ο Γιώργος Βασιλάκης, άλλος ένας αστυνομικός που έπεσε στη διάρκεια του καθήκοντος.
Η τρομοκρατία είτε από ποινικούς είτε από τάχα πολιτικούς λόγους είναι απαράδεκτη και κατακριτέα σε συνθήκες Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Οφείλουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τους δράστες τέτοιων πράξεων και οφείλουμε να εργαζόμαστε για αυτό.
Και οι αστυνομικοί το πληρώνουν αυτό με τον ιδρώτα και το αίμα τους, δυστυχώς μερικές φορές, όπως και στη περίπτωση του Γιώργου Βασιλάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης