Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στηρίζει τον Καμμένο ο Κοντονής για το Noor 1 - «Θλιβερό τα κόμματα να τρέχουν πίσω από επιχειρηματικά συμφέροντα»

Στηρίζει τον Καμμένο ο Κοντονής για το Noor 1 - «Θλιβερό τα κόμματα να τρέχουν πίσω από επιχειρηματικά συμφέροντα»
Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε η αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης στον αντιπρόεδρο της ΝΔ
«Είναι θλιβερό κόμματα να τρέχουν πίσω από ανακοινώσεις και δημοσιεύματα, και να δίνουν την εντύπωση ότι επιχειρηματικά συμφέροντα υπαγορεύουν τον πολιτικό λόγο κομμάτων», απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στην επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα για την υπόθεση της επαφής του Πάνου Καμμένου με ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.
Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο κύρωσης συμφωνίας, αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης: σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε, έτσι, η αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Δεν ξέρω αν η σημερινή σας παρουσία, κ. Γεωργιάδη, έχει να κάνει με όσα ο κ. Μαρτίνης έχει καταθέσει ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής και όσα διαλαμβάνονται εις βάρος σας σε δικογραφία για το ΚΕΕΛΠΝΟ», είπε ο Σταύρος Κοντονής.
Ο Σταύρος Κοντονής, αρχικά απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη καλώντας τον να αναρωτηθεί αν ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας λειτούργησε στη συγκεκριμένη περίπτωση για να συγκαλυφθεί κάτι ή για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
«Ο κ. Καμμένος μίλησε με έναν ισοβίτη, που έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, και του είπε ?μη μιλήσεις;, μην αποκαλύψεις τίποτα από αυτά που ξέρεις;' Ή του είπε ?μίλησε', όπως ο νόμος περί ναρκωτικών ορίζει ότι, δηλαδή, ακόμη και μετά την έκδοση αμετακλήτου αποφάσεως, κάποιος που θα μιλήσει και θα δώσει πληροφορίες για περαιτέρω αποκάλυψη αξιόποινων πράξεων αλλά και εμπλεκομένων προσώπων, τυγχάνει ορισμένων ευεργετικών διατάξεων του νόμου;» , είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος ισοβίτης δημόσια εμπλέκει συγκεκριμένο επιχειρηματία σε αυτά που ισχυρίζεται.
«Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας λοιπόν, αν τον κατηγορείτε για κάτι, είναι ότι έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο;
Ότι προέτρεψε έναν ισοβίτη να μιλήσει και να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Αυτό είναι το αμάρτημά του;
Αν αυτό είναι το αμάρτημα του, να μας το πείτε ότι ενδιαφέρεστε για τη συγκάλυψη!», είπε ο Σταύρος Κοντονής και συνέχισε:
«Εγώ δεν πιστεύω ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τη συγκάλυψη.
Αλλά ο τρόπος με τον οποίο βάλλετε κατά του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, οδηγεί σε άλλες σκέψεις».
Ο υπουργός είπε ακόμη ότι ο κ. Γεωργιάδης μιλάει εμμονικά και με εμπάθεια σε βάρος του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας αν και προέβη σε μια ενέργεια που κατευθύνεται προς την αποκάλυψη της αλήθειας και ενδεχομένως και άλλων ενόχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης