Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε εξέλιξη η διαδήλωση του κινήματος «Παραιτηθείτε», στην πλατεία Συντάγματος

Σε εξέλιξη η διαδήλωση του κινήματος «Παραιτηθείτε», στην πλατεία Συντάγματος
Χθες, η ομάδα κάλεσε, μέσω Facebook, τους πολίτες στη διαδήλωση
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 20:00 το απόγευμα η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε», στην πλατεία Συντάγματος.
Το παρόν δίνουν, μέχρι στιγμής, περίπου 2.000 πολίτες, μεταξύ αυτών και βουλευτές, πρώην ή νυν, όπως ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος.
Χθες, η ομάδα κάλεσε, μέσω Facebook, τους πολίτες στη διαδήλωση:

«Μια συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά χρησιμοποίησε ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό ώστε να αποκτήσει την εξουσία, ενώ στην συνέχεια βρήκε για να σερβίρει σε όλους νέα συνθήματα για δήθεν "Παράλληλα Προγράμματα" και "Αντίμετρα".

Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ.

Ζητάμε επιτέλους σοβαρή ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς προβοκατόρικη δήθεν ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ για το κοινό τους στο εσωτερικό, αλλά και χωρίς τις άκριτα ‘τυφλές’ υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ πίσω από τις κλειστές τους πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα ‘Δικά τους Παιδιά’ για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

Ζητάμε ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι "βόλεμα" του Κομματικού Στρατού της Συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής μας ζωής. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

Λέμε ΌΧΙ στην δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.

Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από τους Πολιτικούς που μας παρουσιάστηκαν δήθεν ως "Καθαροί" και "Άφθαρτοι" όντες τελικά ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους προηγούμενους.

Η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και η Οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΟΛΑ τα παραπάνω ΦΥΣΙΚΑ τα απευθύνουμε και ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, η οποία έχει αφήσει την Ελλάδα ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ και σε έναν μοιραίο δρόμο, που αν δεν φροντίσουμε να βγούμε ΑΜΕΣΩΣ, στην χώρα μας θα δούμε ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ τις εικόνες εξαθλίωσης που βλέπουμε ΤΩΡΑ στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την ανιστόρητη και ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΌΧΙ κύριε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, δεν υπάρχει "Νομιμοποίηση" της Πολιτικής σας όπως ανερυθρίαστα δηλώσατε δημοσίως πρόσφατα επειδή "Δεν υπάρχει κόσμος στους δρόμους". Υπάρχουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.

Δεν διατηρούμε την αυταπάτη ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Έναν χρόνο μετά, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 20:00 το βράδυ πάμε ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να βροντοφωνάξουμε : #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».

Φωτογραφίες από το σημείο:

Εμφάνιση 20170620_202424.jpg

Εμφάνιση 20170620_202339.jpg

Εμφάνιση 20170620_202136.jpg

Εμφάνιση 20170620_201901.jpg

Εμφάνιση 20170620_201628.jpg



Εμφάνιση 20170620_201638.jpg

Εμφάνιση 20170620_201705.jpg

Εμφάνιση 20170620_204501.jpg

Εμφάνιση 20170620_204750.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης