Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Η συμφωνία σοο Eurogroup εγγυάται την ολοκλήρωση του προγράμματος και την έξοδο στις αγορές

Τζανακόπουλος: Η συμφωνία σοο Eurogroup εγγυάται την ολοκλήρωση του προγράμματος και την έξοδο στις αγορές
"Η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup σε μεγάλο βαθμό καλύπτει και κάνει αποδεκτές τις ελληνικές θέσεις", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος
Tο σήμα που δίδεται στις αγορές και τους επενδυτές είναι ότι το Eurogroup εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την έξοδο στις αγορές, υπογράμμισε κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο "Ραδιόφωνο 247".
Μάλιστα, σημείωσε ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup σε πολύ μεγάλο βαθμό καλύπτει και κάνει αποδεκτές τις ελληνικές θέσεις, προσθέτοντας πως έχουμε έναν καθαρό δρόμο για να δουλέψουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, να επιτυγχάνουμε με μεγαλύτερη ευκολία τους δημοσιονομικούς στόχους και να έχουμε τη δυνατότητα να στρέψουμε την προσοχή μας στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Αναφερόμενος στον κυβερνητικό στόχο από εδώ και πέρα, τόνισε ότι είναι  να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και να παρέμβει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και να έχουμε τη δυνατότητα τον Αύγουστο του 2018 να αποκτήσουμε ξανά την οικονομική ανεξαρτησία μας και μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας ως προς τον πολιτικό σχεδιασμό που μπορεί να κάνει η ελληνική κυβέρνηση.
Περαιτέρω, χαρακτήρισε ως «απλώς μια ακόμη δημοσιογραφική έμπνευση» το σενάριο περί ανασχηματισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σχεδιασμός.
Τέλος, όπως είπε, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο εντός της εβδομάδας και πριν από την αναχώρηση του πρωθυπουργού για τις Βρυξέλλες την Τετάρτη το απόγευμα, διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξουν και οι ενημερωτικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης