Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Οι ΗΠΑ πρέπει να συνεργάζονται με την Ευρώπη και την G7 σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Γαλλία: Οι ΗΠΑ πρέπει να συνεργάζονται με την Ευρώπη και την G7 σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια θα θέλαμε οι ΗΠΑ να σέβονται τον απαιτούμενο συντονισμό, ιδίως στο πλαίσιο της G7, δήλωσε εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργικού Εξωτερικών
Οι ΗΠΑ θα πρέπει να συντονιστούν με τις ευρωπαϊκές χώρες και τους εταίρους τους στην G7, πριν επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα (16/6/2017) εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργικού Εξωτερικών, μια μέρα μετά την έγκριση των από τη Γερουσία των ΗΠΑ νέων μέτρων για τη Μόσχα, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις επιχειρήσεις της Ε.Ε.
Η Γερουσία των ΗΠΑ τάχθηκε χθες υπέρ της επιβολής κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή της χώρας στις προεδρικές εκλογές του 2016 στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σίγουρων ρωσικών ενεργειακών projects.
Η κίνηση αυτή όμως δεν συντονίστηκε με τους συμμάχους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Για αρκετά χρόνια, υπογραμμίζαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες τις δυσκολίες που προκαλεί η εξωεδαφική νομοθεσία», δήλωσε εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών σε δημοσιογράφους.
«Σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ευρωπαϊκή βιομηχανική πολιτική, θα θέλαμε οι ΗΠΑ να σέβονται τον απαιτούμενο συντονισμό, ιδίως στο πλαίσιο της G7», συνέχισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης