Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αύριο 15/6 η τριμερής Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Αύριο 15/6 η τριμερής Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Νωρίτερα, o πρωθυπουργός του Ισραήλ ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως η Τριμερής θα επικεντρωθεί στην ενέργεια, την καινοτομία, την ασφάλεια και τη συνεργασία
Συνάντηση με τους Benjamin Netanyahu και Νίκο Αναστασιάδη θα έχει αύριο (15 Ιουνίου 2017) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της 3ης Τριμερής Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα, o πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως η Τριμερής θα επικεντρωθεί στην ενέργεια, την καινοτομία, την ασφάλεια και τη συνεργασία.
«Αναχωρώ για την ετήσια Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου, που θα εστιάσει στην καινοτομία, την ενέργεια, την ασφάλεια και τη συνεργασία», σημειώνει ο κ. Netanyahu.
Στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του πρωθυπουργού του Ισραήλ στο Facebook, αναφέρεται πως ο κ. Netanyahu θα έχει συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και πως στόχος των διακυβερνητικών διαβουλεύσεων και της τριμερούς συνάντησης είναι να συνεχιστεί η ενίσχυση της ανάπτυξης στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών και η διεξαγωγή συζητήσεων επί περιφερειακών και στρατηγικών θεμάτων.
Το πρόγραμμα των εργασιών του ΑΣΣ και της Τριμερούς Συνόδου έχει αναλυτικά ως εξής:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης