Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Τεράστιο λάθος η πρόταξη του χρέους τώρα – Με λάθος τρόπο χειρίζεται τη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση

Δένδιας: Τεράστιο λάθος η πρόταξη του χρέους τώρα – Με λάθος τρόπο χειρίζεται τη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση
Η γερμανική πλευρά έχει σταματήσει να παίρνει στα σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση υποστήριξε ο κ.Δένδιας
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της όσον αφορά τη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος χαρακτήρισε τεράστιο λάθος της κυβέρνησης η πρόταξη του χρέους σε μη κατάλληλο χρόνο.
«Το χρέος είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, αλλά η πρόταξή του σε χρόνο μη κατάλληλο είναι ένα τεράστιο λάθος και μία τεράστια παγίδα στην οποία έχει μπει δύο φορές αυτή η ερασιτεχνική και μη ικανή κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση χειρίζεται από την αρχή όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης με λάθος τρόπο δυστυχώς, άρα πολλά πράγματα φοβάμαι δεν μπορούμε να περιμένουμε, μακάρι να διαψευστούμε, αλλά φοβόμαστε πάρα πολύ» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Δένδιας, τονίζοντας ότι ενόψει των γερμανικών εκλογών δεν υπάρχει χειρότερος χρόνος για να πιέζει η ελληνική πλευρά για το χρέος.
«Θα πάρει πολύ λιγότερα από όσα θα μπορούσε να πάρει, εάν το θέμα αυτό ετίθετο σε πιο έξυπνο -για τα ελληνικά συμφέροντα- χρόνο» είπε ο κ.Δένδιας, ο οποίος κληθείς να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων Schaeuble για τη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, είπε ότι «η γερμανική πλευρά έχει πάψει να παίρνει πολύ στα σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης