Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας: Ο Τσίπρας αλλάζει τα αφηγήματα σαν τα πουκάμισα – Παραπλάνησε τους βουλευτές του

Σκρέκας: Ο Τσίπρας αλλάζει τα αφηγήματα σαν τα πουκάμισα – Παραπλάνησε τους βουλευτές του
Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και ανεπαρκής στο να επανεκκινήσει την οικονομία είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για την τακτική που έχουν ακολουθήσει έως σήμερα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Σκρέκας, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι αλλάζει τα αφηγήματα σαν τα πουκάμισα.
«Ο κ. Τσίπρας αλλάζει τα αφηγήματα σαν τα πουκάμισα και ψάχνει εναγωνίως, δυστυχώς, απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω, από το επόμενο Eurogroup και να πει κάτι στους βουλευτές του, τους οποίους παραπλάνησε, γιατί υποσχέθηκε ότι θα φορέσει γραβάτα και αυτό που θα συμβεί για το χρέος είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και τελικά γυρνάει πίσω και μπορεί και να φοράει και φέσι, όπως ο ίδιος είπε», τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ. Σκρέκας.
Όπως είπε το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η αδυναμία επίτευξης ανάπτυξης και η ανικανότητα της κυβέρνησης προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Η χώρα μας είναι η τελευταία χώρα, από τις χώρες της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Στο 0%, στο 0,4%.
Όταν ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης είναι περίπου στο 2,6% με 3%, όταν η Πορτογαλία έχει πάνω από 3%, η Ρουμανία πάνω από 5% και η Κύπρος έχει 3% ανάπτυξη.
Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και ανεπαρκής στο να επανεκκινήσει την ελληνική οικονομία» είπε ο κ.Σκρέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης