Τελευταία Νέα
Διεθνή

Castaner (εκπρόσωπος Macron): Αποτυχία των εκλογών το 51% της αποχής – Να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη

tags :
Castaner (εκπρόσωπος Macron): Αποτυχία των εκλογών το 51% της αποχής – Να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη
Ευχαριστημένος ο Macron από το εκλογικό αποτέλεσμα υποστήριξε ο Christophe Castaner
Στα υψηλά ποσοστά της αποχής, τα οποία έφτασαν στο 51,29% αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος της Γαλλικής Προεδρίας, Christophe Castaner, υπογραμμίζοντας πως «η αποχή είναι η αποτυχία αυτών των εκλογών».
«Είναι μια αποτυχία των εκλογών, είναι μια αποτυχία που δυστυχώς επαναλαμβάνεται.
Πιστεύω ότι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη.
Είναι ευθύνη της κυβέρνησης, του προέδρου, του πρωθυπουργού να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στις εκλογές» είπε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 ο Castaner, επισημαίνοντας ότι «πριν καν την αποχή, υπάρχει το γεγονός ότι εκείνες και εκείνοι που εξέλεξαν τον Emmanuel Macron, δεν τον επέλεξαν από τον πρώτο γύρο, και άρα πρέπει να απευθυνθούμε σε εκείνους, σε αυτές τις γυναίκες και τους άνδρες που εξέφρασαν μια ψήφο οργής και οι οποίοι πρέπει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους.
Ο εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας είπε ότι χρειάζεται μια κυβέρνηση που να απαντά στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, τονίζοντας ότι «χρειάζονται συγκεκριμένες απαντήσεις».
Ερωτηθείς για το πώς αντέδρασε ο Macron στα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών, είπε ότι «ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα», προσθέτοντας ότι «ο πρόεδρος έχει ξεκινήσει τη δουλειά για να προετοιμάσει τη συνέχεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης