Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Η λύση για το ελληνικό χρέος είναι εφικτή λόγω των πολιτικών συμμαχιών στην Ευρώπη

Φάμελλος: Η λύση για το ελληνικό χρέος είναι εφικτή λόγω των πολιτικών συμμαχιών στην Ευρώπη
«Διότι είναι άλλη η πραγματικότητα των αριθμών και της πολιτικής και άλλη της τηλετρομοκρατίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος
Ως θετικές κρίνει τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του ελληνικού προγράμματος διάσωσης και του χρέους κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα για τον προγραμματισμό των έργων του φυσικού αερίου στην περιοχή.
«Η πραγματική Ελλάδα δεν είναι στα τηλεπαράθυρα, αλλά στα έργα που γίνονται στην οικονομία.
Η πραγματική Ελλάδα που έχει θετικό δείκτη παραγωγής στο πρώτο τετράμηνο του 2017, που έχει θετικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα το 2016 με δουλειά και με λιτότητα όλων των Ελλήνων, έχει αποδείξει πως θα έχει λύση.
Διότι είναι άλλη η πραγματικότητα των αριθμών και της πολιτικής και άλλη της τηλετρομοκρατίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.
Ο κ. Φάμελλος σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι «με την Ελλάδα που δουλεύει» και η οποία, όπως είπε, «δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που χρεοκόπησε μιας και οι πολιτικοί λειτουργούσαν σε βάρος των πολιτών, δημιουργούσαν πολλά χρέη με δάνεια που δίνονταν με αέρα σε λίγους».
Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε επίσης πως η λύση για το ελληνικό χρέος είναι εφικτή λόγω των πολιτικών συμμαχιών που όπως είπε, έχουν δημιουργηθεί στην Ευρώπη.
Σημείωσε δε πως απέναντι σε όλα αυτά υπάρχει ένα «μικρό κομμάτι του νεοφιλελεύθερου πυρήνα, του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών και της λογιστικής ανάγνωσης της οικονομίας που δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που θέλουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης