Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Οι εταίροι φέρονται προς την κυβέρνηση και προς τη χώρα με συνθήκες υποτέλειας

Δένδιας: Οι εταίροι φέρονται προς την κυβέρνηση και προς τη χώρα με συνθήκες υποτέλειας
Να προτάξουν την προσωπική αξιοπρέπεια κάλεσε την κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας
Να προτάξουν την προσωπική αξιοπρέπεια και να θέσουν όρια στην «κατηφόρα της υποτέλειας που επιδεικνύουν», κάλεσε την κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, κατηγορώντας τους ότι σήμερα υπερέβησαν «ένα πολύ διακριτό όριο».
«Η κομματική υποταγή και η επιβίωση της κυβέρνησης δεν μπορεί να αποτελεί πλέον κριτήριο», δήλωσε ο κ. Δένδιας, ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο, τόνισε πως παρά την προσπάθειά του να πείσει για την επιτυχία της διαπραγμάτευσής του, δεν διαλανθάνει από κανενός την προσοχή ότι οι εταίροι φέρονται προς την κυβέρνηση και κατ' επέκταση προς τη χώρα με συνθήκες υποτέλειας.
«Σας το λέμε εμείς που ούτε αντιμνημονιακοί της δικής σας σχολής είμαστε, ούτε τον κόσμο καλούμε στις πλατείες.
Όμως να σας υποχρεώνουν να φέρνετε εδώ δέκα ημέρες μετά την ψήφιση νόμου υπό μορφή τροπολογίας απλή λεκτική διατύπωση για να πείσετε κάποιον υπάλληλο ότι είναι επαρκής, είναι υποτιμητικό», τόνισε.
«Σε ποια άλλη χώρα της Ε.Ε. θα εισηγούνταν μια κανονική κυβέρνηση λεκτική διατύπωση σε νόμο που ψήφισε, με τροπολογία σε σύμβαση για τα ψάρια και να ισχυρίζεται ότι αυτή είναι κυβέρνηση μιας ανεξάρτητης χώρας;», αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης