Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage: Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μ. Βρετανία έπληξε σοβαρά τη διαδικασία του Brexit

tags :
Farage: Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μ. Βρετανία έπληξε σοβαρά τη διαδικασία του Brexit
Θέμα χρόνου η παραίτηση της Theresa May εκτίμησε ο Nigel Farage
Την εκτίμηση πως το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεγάλη Βρετανία πλήττει σφόδρα την όλη διαδικασία για την έξοδο της Μ.Βρετανίας από την ΕΕ διατύπωσε ο πρώην επικεφαλής του UKIP, Nigel Farage, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί το Brexit.
«Η πραγματική ανησυχία που έχω είναι ότι ακόμα και ο David Davis (ο αρμόδιος υπουργός για το Brexit) υποστήριξε σήμερα το πρωί ότι ενδεχομένως η αποχώρηση από την ενιαία αγορά και την τελωνειακή ένωση θα πρέπει να επανεξεταστεί.
Τα κεντρικά γραφεία των Συντηρητικών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εκστρατεία για ένα σκληρό Brexit τους κόστισε ψήφους.
Πιστεύω ότι αυτή η ανάλυση είναι λανθασμένη» υποστήριξε μιλώντας στο BBC ο Farage, ο οποίος ερωτηθείς για τις αρνητικές επιδόσεις του κόμματος του UKIP (δεν πήρε ούτε μια έδρα) υποστήριξε ότι θα επανακάμψει εάν οι ψηφοφόροι του διαπιστώσουν πως «προδόθηκαν».
Ο Farage έκανε λόγο για απόλυτη αποτυχία της πολιτικής της May και εκτίμησε πως είναι θέμα χρόνου η παραίτηση της.
«Το Συντηρητικό Κόμμα χρειάζεται έναν ηγέτη που να πιστεύει στο Brexit» υποστήριξε ο Farage, ο οποίος κατέστησε σαφές πως θα επιστρέψει στην πολιτική σκηνή εάν απειληθεί το Brexit.
Υπενθυμίζεται ότι ο Farage παραιτήθηκε από την ηγεσία του UKIP το 2016 ύστερα από το βρετανικό δημοψήφισμα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης