Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η επίσημη ανακοίνωση της Τηλέτυπος για την απόκτηση του 19,6% από τον Ιβάν Σαββίδη

Η επίσημη ανακοίνωση της Τηλέτυπος για την απόκτηση του 19,6% από τον Ιβάν Σαββίδη
Πριν την 24/5, η Dimera δεν κατείχε μετοχές/δικαιώματα ψήφου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.
Η Τηλέτυπος Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 24.5.2017, α) η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία BELTERRA HOLDINGS LTD, β) ο κ. Νίκος Σαββίδης του Ιωάννη, γ) ο κ. Γεώργης Σαββίδης του Ιωάννη και δ) η κα Κυριακή Σαββίδη του Γεωργίου, γνωστοποίησαν στην εταιρεία ότι, με σύμβαση εξωχρηματιστηριακής μεταβιβάσεως που καταρτίσθηκε την 19.5.2017, η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD απέκτησε 19.791.879 μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Πριν την ημερομηνία αυτή, η DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD δεν κατείχε μετοχές/δικαιώματα ψήφου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε..
Η εταιρεία BELTERRA HOLDINGS LTD, ο κ. Νίκος Σαββίδης του Ιωάννη, ο κ. Γεώργης Σαββίδης του Ιωάννη και η κα Κυριακή Σαββίδη του Γεωργίου ελέγχουν έμμεσα από κοινού ποσοστό 19,63% των δικαιωμάτων ψήφου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., ως ακολούθως :

α) Η DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD κατέχει άμεσα ποσοστό 19,63% των δικαιωμάτων ψήφου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., συνεπεία της γνωστοποιηθείσης αποκτήσεως

β) η DIMERA LTD κατέχει άμεσα ποσοστό 100% των δικαιωμάτων ψήφου της DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD

γ) η BELTERRA HOLDINGS LTD κατέχει άμεσα ποσοστό 86,21% των δικαιωμάτων ψήφου της DIMERA LTD

δ) ο κ. Νίκος Σαββίδη του Ιωάννη κατέχει άμεσα i) ποσοστό 91% των δικαιωμάτων ψήφου της BELTERRA HOLDINGS LTD και ii) ποσοστό 12,55% των δικαιωμάτων ψήφου της DIMERA LTD

ε) η κα Κυριακή Σαββίδη του Γεωργίου κατέχει άμεσα ποσοστό 9% των δικαιωμάτων ψήφου της BELTERRA HOLDINGS LTD και

στ) ο κ. Γεώργης Σαββίδης του Ιωάννη άμεσα ποσοστό 1,24% των δικαιωμάτων ψήφου της DIMERA LTD.

Η BELTERRA HOLDINGS LTD, ο κ. Νίκος Σαββίδης του Ιωάννη, ο κ. Γεώργης Σαββίδης του Ιωάννη και η κα Κυριακή Σαββίδη του Γεωργίου, με προφορική τους συμφωνία που συνήψαν την 19.5.2017 ασκούν συντονισμένα τα δικαιώματα ψήφου που κατέχουν ως ανωτέρω σε σχέση με θέματα που αφορούν στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης