Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Οδοιπορικό, ύμνος στις ομορφιές της Μάνης από τον Guardian - Ο κρυμμένος παράδεισος της Ευρώπης

Οδοιπορικό, ύμνος στις ομορφιές της Μάνης από τον Guardian - Ο κρυμμένος παράδεισος της Ευρώπης
Η Μάνη είναι εύκολα προσβάσιμη καθώς υπάρχουν απευθείας πτήσεις της Βritish από το Heathrow στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, μία μόλις ώρα από τη Μάνη
Με ένα οδοιπορικό, ύμνο στις ομορφιές της Μάνης ο βρετανικός Guardian εξυμνεί τια κρυστάλλινα νερά, τις όμορφες παραλίες και τα σπήλαια ενός επίγειου παραδείσου, που λίγοι έχουν ανακαλύψει.
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, που πλαισώνεται από φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, πρόκειται για τον κρυμμένο παράδεισο της Ευρώπης. 

Gerolimenas, Mani peninsula, Lakonia, Peloponnese, Greece.


Το οδοιπορικό ξεκινά από την Αρεόπολη, το Οίτυλο έως το φαντασμαγορικό Σπήλαιο του Δυρού.
«Αν και πολλοί επισκέπτες φτάνουν έως εδώ αξίζει κανείς να πάει λίγο πιο νότια στο ακρωτήρι Ταίναρο με τα ψαροχώρια του Γερολιμένα και τα ερείπια των παλαιών Ενετικών κάστρων της Βαθιάς» υπογραμμίζει το δημοσίευμα προτρέποντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές της νότιας Πελλοπονήσου.

The caves of Diros.

Η περιοχή είναι γνωστή για τα πέτρινα σπίτια και την άγρια ομορφιά της, ενώ εάν ο επισκέπτης θέλει να κολυμπήσει σε αμμώδη παραλίες το Σκουτάρι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Vathia


The beach at Skoutari on the eastern coast of the Deep Mani.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη Μάνη εύκολα καθώς υπάρχουν απευθείας πτήσεις της Βritish από το Heathrow στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, μία μόλις ώρα από τη Μάνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης