Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συμμετοχή του Γ. Τσίπρα σε ενημερωτικές εκδηλώσεις Επιχειρηματικών Φορέων – Τι ανέφερε για τις επιχειρήσεις

Συμμετοχή του Γ. Τσίπρα σε ενημερωτικές εκδηλώσεις Επιχειρηματικών Φορέων – Τι ανέφερε για τις επιχειρήσεις
Στην Οικονομική Διπλωματία αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργος Τσίπρας
Στην Οικονομική Διπλωματία και στις προοπτικές για μεγαλύτερη εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργος Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας παρευρέθηκε σε κλειστό γεύμα που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, όπου συμμετείχαν μέλη του Επιμελητηρίου και επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος, ενώ συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μονόδρομος για την ανάπτυξη – Best Practices εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας από τον Σ.Ε.Β.Ε.».
Στις παρεμβάσεις του, ο  Γ. Τσίπρας, αναφέρθηκε στην Οικονομική Διπλωματία, στις προοπτικές για μεγαλύτερη εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και στην ανάγκη συστηματοποίησης του συντονισμού και των συνεργειών των κρατικών δομών και ειδικότερα της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, με τους θεσμικούς φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης