Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Μία εκδήλωση #oposprepei από τις εζα Fine Lager & εζα Premium Pilsener

tags :
Μία εκδήλωση #oposprepei από τις εζα Fine Lager & εζα Premium Pilsener
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εζα Lager και μέσω ενός app να μάθουν «τι τύπος εζα είναι»
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης παρουσίασε τη νέα ξανθιά μπίρα εζα ζ Fine Lager, σε ένα πάρτι αφιερωμένο σε φίλους, συνεργάτες και media.
Τη Δευτέρα 08 Μαΐου οι εζα Fine Lager & εζα Premium Pilsener «υποδέχθηκαν» τους προσκεκλημένους στο εστιατόριο Fuga στο Μέγαρο Μουσικής για μία μοναδική βραδιά.
Η νέα μπίρα της εταιρείας, εζα Fine Lager, μαζί με την υπάρχουσα πρότασή της, την εζα Premium Pilsener, ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εζα Lager και μέσω ενός app να μάθουν «τι τύπος εζα είναι».
Η Μαριέττα Φαφούτη, συνθέτρια της μουσικής του νέου τηλεοπτικού σποτ της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, έδωσε ένα μοναδικό live με αγαπημένα τραγούδια.
Ενώ, στο κλείσιμο της βραδιάς ένα αλκοτέστ σε κάθε καλεσμένο που επρόκειτο να οδηγήσει υπενθύμισε στους οδηγούς την υπεύθυνη οδήγηση.
Την εκδήλωση παρουσίασε η καταξιωμένη δημοσιογράφος κυρία Λίζα Δουκακάρου.
Ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε:
«Η αγορά μπίρας στη χώρα μας αποσπά σημαντικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Εμείς, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, εργαζόμενοι, στελέχη, μέτοχοι, πιστεύουμε, ότι «τα πράγματα στη μπίρα δεν είναι όπως πρέπει», ωστόσο διακρίνουμε, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μια πραγματική ευκαιρία για Ελληνική Δημιουργία και Ελληνική Πρωτοπορία.
Όλοι μας στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης εμπνεόμαστε από ένα δημιουργικό όραμα, που ταυτόχρονα είναι και ένα κάλεσμα και μία δυναμική πρόκληση.
Έτσι, εμπνευσμένοι, συνεπείς στη στρατηγική μας, την οποία διαρκώς επαληθεύουμε και προσαρμόζουμε, ώστε να βελτιώνουμε περαιτέρω τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, πραγματοποιούμε συνεχώς σημαντικού ύψους επενδύσεις.
Θα μετρηθούμε με πολύ μεγαλύτερους και θέλουμε με θεμιτά μέσα να αναδειχθούμε καλύτεροι.
Το 2016 η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναδείχθηκε εθνικός πρωταθλητής, έγινε πιο ανταγωνιστική, πιο δυνατή, πιο αγαπητή.
Σήμερα, σας ανακοινώνω -με μεγάλη χαρά- τη συναρπαστική νέα εξέλιξη, την επέκταση της σειράς προϊόντων με το σήμα εζα, με στόχο να διαδραματίσει η εταιρεία μας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά μπίρας.
Αφού ολοκληρώσαμε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας και δοκιμών, σχεδιάσαμε, παράγουμε και διαθέτουμε δύο ποικιλίες μπίρας εζα με προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή, δύο ξεχωριστές εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες, στοχεύοντας στην απόλυτη ποιότητα, αναδεικνύοντας τη νέα κατεύθυνση και το συγκριτικό πλεονέκτημα της διαφορετικότητας, με το κόστος της μεγάλης κλίμακος παραγωγής.
Για εμάς στην ΕΖΑ το ζήτα συμβολίζει το ζήλο μας για το ζύθο!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης